Az Alza.hu-t választották az internetes vásárlók 2019 Ország Boltjává a Webplázák kategóriában

Szerző: Trademagazin Dátum: 2020. 02. 26. 10:36

Első díjat nyert az Alza.hu Webpláza kategóriában Magyarország egyik legtekintélyesebb versenyén.

Idén immáron kilencedik alkalommal adták át az Árukereső.hu árösszehasonlító-oldal

Szervezésében az Ország Boltja minőségi és népszerűségi díjait. A verseny 14 kategóriában zajlik termékcsoportok szerint. A minőségi díjak közé tartozó webpláza kategóriában, amelyben az Alza.hu elnyerte az első helyet, a legnagyobb forgalmú és legszélesebb választékot kínáló internetes kereskedők versenyeznek, a verseny kizárólag valódi vásárlók értékelésén alapul. A győztes a minőségi kategóriában az a webáruház, amelyik az év folyamán a legjobb minősítést kapja a vásárlóktól.

„Óriási örömünkre szolgál, hogy ilyen kiemelkedő eredményt értünk el a magyarországi internetes kereskedelemre jellemző nagyon erős versenyben. Nagyra értékeljük a vásárlók bizalmát és továbbra is arra törekszünk, hogy a legjobb választékot, a legjobb weboldalt, minőségi ügyfélszolgálatot és a leggyorsabb kiszállítást biztosítsuk számukra. Szolgáltatásunk kiemelt része a legújabb technológiával felszerelt Róbert Károly körúti modern Showroomunk is, ahol a vásárlás valódi élmény az odalátogatók számára.  Nem kérdés, hogy jövőre is az élen szeretnénk végezni vásárlóink elégedettségét és bizalmát továbbra is kiérdemelve“ – mondta Takács Csaba, az Alza.hu magyarországi vezetője.

Az Alza.hu másodszor nevezett be az Ország Boltja versenybe. Tavaly kategóriájában a második helyet szerezte meg. Az Alza-csapat fáradhatatlan munkájának köszönhető ügyfélközpontúság, szélesebb választék, minőségi szolgáltatás és magas színvonalú ügyfélszolgálat révén ezúttal már a legrangosabb díjat érdemelte ki a webáruház.

Kapcsolódó cikkeink