Automatizált raktármegoldásokat tesztel a Rohlik Csoport

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 05. 19. 10:03

Kísérleti projektet indít a BRIGHTPICK-kel a Kifli.hu anyacége, a Rohlik Csoport, hogy kihasználja az automatizálás és a robotika előnyeit. Céljuk, hogy biztosítsák a raktárak áruforgalmát, az általános hatékonyság növelését és a végrehajtás nagyobb rugalmasságát, ezzel is magasabb szintre emelve a vásárlói élményt.

A Rohlik Group kísérleti projekt keretében teszteli a BRIGHTPICK teljesen automatizált teljesítési megoldását, hogy megismerje teljesítményüket és alkalmazkodóképességüket a piac leggyorsabb működési modelljéhez. Ebben az innovatív kísérleti projektben olyan végponttól végpontig tartó, élelmiszer-rendelések teljesítési rendszerét fogják bevezetni, amely a legjobb 3D-vision rendszereket kombinálja a fejlett MI-algoritmusokkal, a legmodernebb mobil robotikával és intuitív raktároptimalizáló szoftverrel.

A projekt várhatóan 2022 nyarán indul Prágában, miután 2021-ben bejelentették, hogy München, Hamburg, Bécs és Prága lesz a raktárak automatizálásának kezdeti beruházási helyszíne.

Kapcsolódó cikkeink