Auchan: 19 szerencsés játékos 1-1 millió forinttal feltöltött ajándékkártyát vihetett haza

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 06. 27. 11:30

Az 16 éves Auchan Magyarország Kft. születésnapja alkalmából a vásárlóit május hónap során 35 millió forint értékben, több mint 800 különböző nyereménnyel ajándékozta meg. A legszerencsésebb 19 játékos 1-1 millió forinttal feltöltött Auchan ajándékkártyát vihetett haza a fődíjak átadásakor, többen közülük még akkor is nehezen hitték el, hogy ekkora nyereményt nyertek. A fődíjak mellett kisorsoltak még 800 db 20 ezer forintos benzinkártyát/vásárlási utalványt, 16 két személyes wellness hétvégét és ugyanennyi Play Station 4-et is. A rengeteg program, koncertek, hőlégballonozás és online játék, kuponfüzetes és csereakciók mind népszerűek voltak májusban.

Auchan-dij

Az Auchan 16. születésnapját 5 héten keresztül ünnepelte idén május 2. és június 5. között. A programok és akciók az egész családnak szóltak, nem maradt ki egyetlen generáció sem a programok tervezésekor: a nyugdíjas nap kifejezetten az idősebb korosztályt szólította meg, de a család minden tagja találhatott számára érdekes akciót a benzinkút ajánlatok és csereakciók (könyv, ruha, kis háztartási gép) között.

A 19 fődíjat, azaz 1-1 millió forinttal feltöltött Auchan ajándékkártyát az Auchan Magyarország Kft. központjában adták át, a nyertesek az ország különböző pontjaiból érkeztek, Debrecentől Székesfehérvárig.

„A fődíjak átadásakor személyesen találkozhattunk 19 szerencsés vásárlóval, akik közül többen nehezen hitték el, hogy ekkora nyereményt nyertek, amikor az 1 millió forinttal feltöltött ajándékkártyákat átvették. Voltak, akik egy régóta tervezett háztartási gépet cserélnek most le egy újra, a hűtőgépet és mosógépet említették. Többen informatikai cikkeket (laptopot, tabletet) vesznek majd, mások a futball világbajnokságot fogják napokon belül nagyképernyős televízióról nézni a korábbi készülék helyett. De olyan nyertes is volt, aki nagymamáját, illetve egy idős hölgy éppen az unokáját kívánta támogatni különböző hasznos termékekkel, élelmiszerrel. Örülünk, hogy a lehető legjobb helyekre került a közjegyző által kisorsolt 19-szer 1 millió forintnyi nyeremény és reméljük, a több mint 800 nyeremény nyertesének és minden programon, koncerten résztvevőnek is sikerült hasonló örömet okoznunk. Bízunk benne, hogy jövőre még az ideinél is többen fognak velünk ünnepelni!” – mondta Gál Judit, az Auchan kommunikációs menedzsere.

Kapcsolódó cikkeink