Átvette 25. IVECO Daily kisteherautóját a TESCO

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 03. 10. 11:30

A Danube Truck Magyarország Kft. rögtönzött sajtótájékoztató keretein belül adta át a 25. IVECO Daily kisteherautót a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. képviselőinek. Az első 20 darabos megrendelés teljesítése után, immár a következő 10 darabos tétel leszállítása zajlik, ennek egyik darabja a ma átadásra kerülő IVECO Daily 35S11A8.

IMG_8500

A DanubeTruck Magyarország Kft. által forgalmazott IVECO Daily kisteherautó család nyerte el a „Van of the Year 2015” díjat, melyet egy, a nemzetközi szaksajtó képviselőiből álló zsűri ítél oda az arra érdemeseknek minden évben. A közelmúltban a minden részletre kiterjedő fejlesztések elsődleges célja a terhelhetőség optimalizálása és a menetképességek, valamint a kényelmi funkciók finomhangolása volt az üzemanyagfogyasztás további csökkentése mellett. Ezek a fejlesztések egy kiemelkedően agilis, városban remekül használható munkaeszközt eredményeztek, mely nagyban hozzájárul a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatásának sikeréhez.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy átvehetjük a 25. IVECO Daily kisteherautót. Ezzel a 138. autó áll be a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatásának flottájába, s így még rugalmasabban és hatékonyabban tudjuk kiszolgálni a vásárlói igényeket. Az autókat napi szinten használó kollégáink visszajelzései alapján büszkén mondhatom, hogy nagyon elégedettek vagyunk az IVECO Daily járművekkel.
Könnyű velük manőverezni, folyamatosan jó vezetői élményt nyújtanak és hasznos információkkal látják el a kiszállítási asszisztenseinket. Bízom benne, hogy az elmúlt hónapokban kialakult kölcsönösen előnyös együttműködés a jövőben is folytatódni fog” – nyilatkozott Sebestyén Péter, a Tesco E-Kereskedelem üzletág vezetője.

Az IVECO Daily esetében a gyártó törekszik ügyfelei igényeinek legszélesebb körű kiszolgálására. A kisteherautó közel 8000 gyári változatban érhető el, mely verziók a legkülönfélébb feladatok ellátása érdekében biztosítanak optimális megoldásokat. A legújabb modellek egyike az IVECO Daily 35S11A8 típus, mely 8 sebességes automata váltójával kiváló vezetési élményt biztosít úgy városi, mint városon kívüli használat során. A modell kiemelkedő tulajdonságai miatt választotta éppen a 35S11A8-at a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. is, ahol az Online Bevásárlás szolgáltatás zökkenőmentes kiszolgálását lehetővé tévő flotta kulcsfontosságú jellemzői az optimalizált terhelhetőség, az ideális üzemanyagfogyasztási mutatók és a belvárosi áruszállításban elengedhetetlen agilitás. Kiváló paraméterei mellett a 35S11A8-at olyan kényelmi funkciókkal is felszerelték, mely ergonómiai oldalról közelíti meg a haszongépjárművekkel szemben támasztott elvárásokat.

A magyarországi flottafejlesztés egy újabb mérföldkő a Tesco és az IVECO között évek óta fennálló nemzetközi szintű partnerkapcsolat történetében. Az együttműködés eredményeképp az áruházlánc online bevásárlási üzletága az egyik legjelentősebb IVECO Daily modell-felhasználó lett Európában.

Kapcsolódó cikkeink