Átadták Az Év Trade Marketingese díjakat

Szerző: jungandrea Dátum: 2019. 03. 16. 07:29

Idén stílusosan a Szerelem napjára, február 14-re esett a trade marketing szakma hagyományos éves konferenciája, a „Szerelmem a trade marketing”. A marketingeseknek, értékesítőknek és trade marketingeseknek szóló konferencia záróakkordja minden évben Az Év Trade Marketingese verseny díjátadója, amelyet egyéni és csapat kategóriában is meghirdettek.

A jelenlévők előbb Ms Trade Marketing 2018 cím nyertesének, Laurinyecz Tündének, a Szentkirályi-Kékkúti senior trade és channel marketing managerének gratulálhattak.


Az egyéni díj után kihirdetésre került a csapatgyőztes. A Trade Marketing Team 2018 címmel a Coca-Cola marketingcsapata büszkélkedhet. A helyszínen képviseletükben Matskási Zoltán marketing üzemeltetési vezető, Galavics András kereskedelmi csatorna marketingvezető, Pressenlehner Dóra vásárlói marketingvezető és Veres Csaba instore- és rendezvény aktivációs vezető koccinthatott a jelenlévőkkel.

A díjakat, vagyis a címet szimbolizáló kisplasztikát, az okleveleket és díszszalagokat a Trade Marketing Klub és a Díj három alapítója Csiby Ágnes, a POPAI elnöke, Havasiné Kátai Ildikó, a POPAI főtitkára és Hermann Zsuzsanna, a Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője adtákát.

Gratulálunk Mindenkinek! //

Kapcsolódó cikkeink