Áremelés helyett 2013 márciusáig garantálja percdíjait a Tesco Mobile

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 09. 25. 10:53

A Tesco Mobile meghosszabbítja árgaranciáját, és továbbra sem nem hárítja át a távközlési adót ügyfeleire. A vállalt garancia 2013. március 1-jéig, azaz a szolgáltatás indításának 1 éves születésnapjáig érvényes.

Mint emlékezetes, a Tesco Mobile az idén július 1-jétől bevezetésre került távközlési adó megjelenésével egy időben a mobilszolgáltatók közül egyedüliként garanciát vállalt a Tesco Mobile Dupla tarifa belföldi perc- és SMS- díjainak változatlanságára. A társaság ezt a lépését az üzleti modelljének kiemelkedő hatékonyságával, valamint az ügyfeleket középpontba helyező szolgáltatás nyújtásának szándékával indokolta.

Tekintettel az ügyfelek körében tapasztalt rendkívül pozitív fogadtatásra és az ebből eredő üzleti növekedésre, a Tesco Mobile meghosszabbítja árgaranciáját: a szolgáltatás indulásának egyéves születésnapjáig, azaz 2013. március 1-jéig a Tesco Mobile Dupla tarifacsomag belföldi alapdíjas perc- és SMS díjai garantáltan változatlanok maradnak, a mobilforgalom után fizetendő távközlési adó terheit továbbra is a Tesco Mobile vállalja át.

„Örömmel tölt el bennünket, hogy az ügyfelek körében népszerű, számukra értéket képviselő lépéssel támogathattuk mobilhasználatukat ” mondta Reszkető Péter, a Tesco Mobile cégvezetője. „A korábban vállalt árgarancia és az azt támogató kampány hatására mind ügyfélbázisunk növekedési üteme, mind az ügyfelek aktivitása jelentősen megnőtt. A számokból az látszik, hogy sokan a szolgáltatás kipróbálása után elsődleges mobil előfizetésként kezdték el használni Tesco Mobile-os SIM-kártyájukat. Az, hogy a szolgáltatás az ország minden részén, a fővárosban és vidéken egyaránt könnyen és egyszerűen elérhető a Tesco áruházakban, az ügyfelek körében kedvező fogadtatásra talált és bizonyította az ajánlat és az üzleti modell megalapozottságát. Ugyancsak a szolgáltatás teljes körű elfogadottságát bizonyítja, hogy ügyfeleink az országosan elérhető 10.000-nél több feltöltési pont közül egyre többet használnak a Tesco áruházakon kívül is. Jelenleg a feltöltések egynegyede már bankautomatákon vagy egyéb megszokott feltöltési pontokon történik. Érthető tehát, ha az ügyfelek és a Tesco Mobile számára egyaránt előnyös vállalást meghosszabbítjuk, ezúttal egy jövő év márciusáig érvényes árgaranciát adva ügyfeleinknek.”

A társaság az árgarancián és a Tesco Mobile Dupla tarifa alapkoncepcióját jelentő feltöltés duplázáson túl is igyekszik újabb és újabb előnyöket nyújtani ügyfelei számára: például 2012. augusztus és október között minden Tesco Mobile ügyfél 50 MB díjmentes internethasználatra jogosult, míg 2012. október 7-ig az egyenlegfeltöltések megduplázásán felül még 50 perc díjmentes hálózaton belüli beszélgetést is kapnak az ügyfelek. Kiemelt figyelmet kapnak a Tesco Clubcard tulajdonosok. A Tesco hűséges vásárlói rendszeresen egyedi, extra készülékvásárlási és feltöltési ajánlatokat kapnak. A szolgáltató nem titkolt célja ezen a hűséges ügyfélbázison keresztül megalapozni jelenlétét a távközlési piacon. Emellett természetesen érdemes a jövőben is figyelemmel kísérni a társaság weboldalát (www.tescomobile.hu) és a Tesco áruházakban kihelyezett értékesítési felületek információs anyagait, az őszi és téli időszakban ugyanis újabb és újabb kedvező ajánlatok várhatóak a Tesco Mobile-tól.

Az erről szóló TV reklám megtekinthető a youtube-on:

Kapcsolódó cikkeink