Aredo kávézó és étterem

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 09. 27. 08:00

Nincs kitüntetett koncepció, nincs meghatározott stílus – a váci Aredo tulajdonosai egyszerűen egy sallangoktól mentes, mégis modern és vonzó helyet szeretnének a város főterén működtetni. Úgy látják, a hely attól lesz sikeres, ha munkájukat egyetlen elv határozza meg: finomat kínálnak. Nem akarnak versenyezni a budapesti elitéttermekkel, amelyek némelyike szerintük kissé túlszofisztikált.

Aredo kávézó és étterem, Vác

Aredo kávézó és étterem, Vác

Büszkék rá, hogy a fővárosi üzletek legtöbbjénél ők jobbak, méghozzá abban, hogy állandóan ugyanazt a jó minőséget adják. És ez még szakmai szemmel nézve is nagy dolog mind a helyi vendégek, mind az ide látogató nem kisszámú turista számára. Az Aredo elsősorban a fiatal felnőttekben és a középkorúakban látja célcsoportját, de az étlapot úgy állítják össze, hogy az idősebbek is könnyen választhassanak.

A konyha mediterrán, erősen olaszos beütéssel, de vannak hagyományos magyar ételek is a kínálatban. Az enteriőr bár kissé eklektikus, de átlagos, akár az árak. Mondhatnánk: minden átlagos. Ám ha az ételek minősége mindig állandó, az már nem átlagos: és már meg is találtuk azt a pontot, ami egy, a konkurensei közül kitűnni kívánó vendéglátóhelynek megadja a szükséges eltérést az átlagostól.

Vác, Március 15. tér 22.
Konyhafőnök: Dombos János • Tervező: Áncsán Adrienn