Aranyérem az Arany Ászoknak

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 30. 00:01

Aranyérmet nyert a Monde Selection nemzetközi versenyen az Arany Ászok, a Dreher Bak, a Dreher 24, az Arany Ászok Félbarna és a Dreher Classic.

A világ egyik legrégebbi, egyben leghitelesebb minőségértékelő intézetének nevével fémjelzett díjat egy nemzetközi szinten is elismert szakemberekből álló zsűri szigorú osztályozás után ítélte oda a legkiválóbb minőségű termékeknek.
  A Monde Selection versenyen 1961 óta minden évben a legmagasabb minőségű élelmiszeripari és nem-élelmiszeripari termékek mérettetnek meg. Évről-évre mintegy 150 minősítendő termék érkezik a versenyre a világ 80 országából.
A sörök zsűrizésében neves sörfőzők, vegyészek, MICHELIN csillaggal rendelkező chef-ek, mester sommelier-k, táplálkozás és egészségtudományi szaktanácsadók, kutatók, valamint a legjelentősebb nemzetközi söripari szervezetek szakértői vesznek részt. Több mint 70 világhírű szakember, 4 hónapon keresztül ízlel-kóstol, és minősít 20 különböző paraméter alapján.
A Monde Selection idei versenyén a magyar márkák fölényes győzelmét bizonyítja, hogy az Arany Ászok és a Dreher Bak kategóriájuk legmagasabb elismerését a Nagy Aranymedált (Grand Gold) nyerték el. Emellett aranyérmet (gold) kapott az Arany Ászok Félbarna, a Dreher 24, Dreher Classic is. A neves szakmai zsűri a Dreher Classic terméknek ítélte a Nemzetközi Kiváló Minőség Trófeát is, az egymást követő három évben szerzett arany medál elismerésekért – írja a Világgazdaság Online. 

Kapcsolódó cikkeink