Arany remekmű a Davidoff Café-tól

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 10. 29. 11:08

A Tchibo, a pörkölt kávépiac egyik vezető forgalmazójaként a Davidoff Café Suprême Réserve sorozat egy új tagjával, egy egzotikus helyről származó kuriózummal lepi meg az igazi kávérajongókat. A sorozat legújabb tagja, az ugyancsak prémium kategóriás Davidoff Café Suprême Réserve “Ethiopian Highlands”, amelyben az ízek tökéletes kibontakozását és a finom árnyalatokat a kávésommelier tudása és egyedülálló, sokéves kávé tapasztalata biztosítja. A magas minőségű kávébab megfelelő feldolgozása és finomítása ugyanis nélkülözhetetlen a megfelelő savasság és lágy íz, illetve a finom illat eléréséhez, amely az új kávékülönlegességben varázslatos jázminvirág aromával párosul.

tchibo

A Davidoff Café kávésommelier minden évben egy adott, kivételesen különleges adottságokkal rendelkező kávétermő régió arabica kávéi közül választja ki azt, amely kiérdemli a Suprême Réserve címet. Az idei, limitált kiadású, különleges ízvilágú „Ethiopian Highlands” a legkiválóbb arabica kávébab szülőföldjéről, Etiópiáról kapta a nevét. A felvidéki Etiópiát, különösen a Kaffa tartományt gyakran nevezik a kávé szülőföldjének, ugyanis innen indult és terjedt el a kávé az egész világon. A termőterület adottságai – az enyhe éghalat, a termékeny talaj és az egész éves napsütés – tökéletesen megfelelnek a magas minőségű, arabica kávé termesztéséhez, ráadásul a 2000 méteres tengerszint feletti magasságban a kávécseresznyék érése tovább tart, amely gazdagabb, összetettebb ízt és különleges minőséget eredményez.

A luxus érzetét keltő őrölt és instant változatban kapható, elegáns arany csomagolású kávékülönlegesség ideális karácsonyi ajándék a kávé szerelmeseinek. A Davidoff Café Suprême Réserve „Ethiopian Highlands” kávé 100g-os instant, és 250g-os őrölt pörkölt változatban 2013. novembertől 2014. februárig az Auchan és a Spar üzletekben lesz kapható, a készlet erejéig.

Kapcsolódó cikkeink