Anuga: jelentkezési finis

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 05. 30. 08:00

– Ismét összefogott megjelenést szervez az FVM Agrármarketing Centrum a világ egyik legjelentősebb idei szakvásárán, a Kölnben október 13-tól 17-ig rendezendő Anuga kiállításon – tájékoztatja lapunkat Dobrotka Zsuzsa, az AMC marketingkommunikációs csoportvezetője. – A tíz szakvásárt egyesítő rendezvény keretében az AMC a magyar élelmiszeripar szereplőinek négy különböző tematikus pavilonjában kínál támogatott bemutatkozási lehetőséget.
Az általános élelmiszerek pavilonjában 470 négyzetméter, a mélyhűtött termékekében 135, a húsipari termékekében 100, míg a tejtermékekében 50 négyzetméter helyet foglalt le az AMC.
A hivatalos jelentkezési határidőig, április végéig 51 hazai cég jelentkezett kiállítónak.
A kiállítók kétféle bemutatkozási lehetőségére hívja fel a figyelmet Dobrotka Zsuzsa:
– Egyrészt a közösségi standrészen az AMC átvállalja a magyar gyártók helyett a területdíj, illetve a standköltségek 100 százalékát. Másrészt az egyéni standrészen kiállító vállalatok maximum 50 százalékos támogatásban ré­sze­sül­hetnek hasonló költségeiknél.
Az Anuga sajtófőnöke, Christine Hackmann lapunknak adott tájékoztatásában hangsúlyozta, hogy az Anuga kiállítói és látogatói most először élvezhetik a felújított és kibővített kölni vásárterület magasabb színvonalú szolgáltatásait.

Kapcsolódó cikkeink