Anaconda Professional dizájnváltás

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 12. 01. 10:05

Az Anaconda Professional termékek csomagolása 2015-ben megújult, teljesen új külsőt kapott. A dizájnváltásért a márka elnyerte a HUNGAROPACK különdíját a fogyasztói és gyűjtőcsomagolás-kategóriában.

 Eperjesi Ferenc ügyvezető igazgató PL Beauty


Eperjesi Ferenc
ügyvezető igazgató
PL Beauty

Az Anaconda Professional termékek magas minőséget képviselnek a professzionális kozmetikumok területén, az elmúlt években kiváló alapanyagok felhasználásával, folyamatos fejlesztésekkel igyekeztek elnyerni és megtartani a szakmai felhasználók szeretetét.

– A fejlesztői munka során arra törekedtünk, hogy ezt a minőségi színvonalat a termékek csomagolása is megfelelően tükrözze, és szerettük volna, ha korszerűbb megjelenést kapnak a termékeink. Úgy gondom, ezt sikerült is megvalósítanunk, az Anaconda Professional készítmények egy igazán letisztult és esztétikus külsőt kaptak, amely, ahogy a díj is mutatja, a szakma és a felhasználók körében is sikert aratott – mondja Eperjesi Ferenc, a PL Beauty ügyvezető igazgatója.

– A dizájnváltást megelőzően végeztünk egy kutatást a kozmetikai brandekre vonatkozóan, hogy minél megalapozottabb lehessen a termékek vizuális megjelenítése – teszi hozzá Horváth Dániel, a dizájnváltással megbízott cég, a Paqart Design Kft. vezetője.

Az Anaconda Professsional termékek koherens, szabadon bővíthető termékcsaládokba sorolása után kezdték meg a dizájntervek kidolgozását.

Arra törekedtek, hogy a márka termékei modern és egységes megjelenítést kapjanak, ugyanakkor a különböző termékcsaládokra és bőrtípusokra való készítmények mégis könnyen megkülönböztethetőek legyenek. Ennek megjelenítéséhez egységes alapmintázatot, de jól elkülöníthető geometrikus szimbólumokat és színeket alkalmaztak.

A végeredmény hűen tükrözi a márka üzenetét, a visszafogottságot, több évtizedre visszanyúló szakmai tudást, magas minőségét és megújulási képességét.

Kapcsolódó cikkeink