Aki a Gyulait szereti, az nyerni is szeret!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 03. 07. 12:38

Megint vonzó nyereményekkel, jelentős médiatámogatással és a kereskedők számára is komoly lehetőségeket rejtő promócióval készül a Gyulai. Készüljön fel időben! A promóciót figyelemfelkeltő termékmatricák, televíziós és online hirdetések is támogatják, így érdemes a raktárkészlet feltöltésekor magasabb érdeklődéssel számolnia!

A Gyulai a nehéz időben is a vásárlói és kereskedelmi partnerei mellett áll, így idén is szervezünk nyereményjátékot, és tapasztalatból mondhatjuk, hogy a siker titka ebben az esetben is az egyszerűség! Éppen ezért a mechanizmust illetően a Gyulai továbbra sem változtat azon, hogy a vásárlást igazoló blokkal, illetve az azon szereplő AP-kód feltöltésével lehessen részt venni a játékban. Emeltük a tétet, melynek fődíja most 3 x 1 000 000 forint, de a játékosok naponta is nyerhetnek, mégpedig Gyulai kolbászválogatást. A 2023. február 6. és április 2. között zajló promóció átlátható és folyamatosan nyomon követhető a nyerjagyulaival.hu platformon. Az eddigi évek alapján biztosak vagyunk abban, hogy nyereményjátékunk kereskedői szempontból is nyerő, egyértelműen érdemes megnövekedett kereslettel számolni, ennek megfelelően készletezni.

A Gyulai nyereményjátékban az összes Gyulai termék részt vesz. A Gyulai májas ma is az eredeti receptúra alapján készül, mégis megfelel a mai fogyasztói elvárásoknak is: sem laktózt, sem glutént nem tartalmaz, így a mára népbetegségnek nevezhető táplálékintoleranciában szenvedők étrendjébe is bátran beilleszthető! Az élményt jelentő íz mögött pedig változatlan jellemzők állnak: a hagyományosan műbélbe töltött, magas minőségű alapanyagokból készülő Gyulai májas krémesen kenhető, kellemesen fűszeres, sima ízű, harmonikus. A Gyulai Kolbász és egyéb szárazáruink továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek.

A fejlődés soha nem áll meg, folyamatos a gyártás korszerűsítése, környezetkímélővé tétele is. Ennek része a dizájnban nemrég megújult, a polcokon még mindig frissnek ható csomagolás is, melynek kapcsán egyre hangsúlyosabb szerepet kap a környezetvédelem, a környezettudatosság. Arculatunk frissítése lehetőséget adott termékeink csomagolásának korszerűsítésére is.

Javasoljuk tehát, hogy Ön is készüljön fel Gyulai készleteivel a nyereményjátékra!

 

 

(X)

 

 

Kapcsolódó cikkeink