„Abban jó, amiben kell”

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2020. 08. 19. 10:53
Csikesz Erika-TV2

Csikesz Erika
értékesítési igazgató
TV2 Csoport

– Az „Abban jó, amiben kell” Ammerländer-­szlogen lényegében áthatotta a teljes non-standard koncepciót. Olyan speciális szponzorációs megoldást és műsorkörnyezetet, valamint csatornamixet választottunk ki, amellyel az Ammerländer márka üzleti és kommunikációs céljait egyszerre tudjuk támogatni – indította a beszélgetést Csikesz Erika, a TV2 Csoport értékesítési igazgatója. – A médiatervben szereplő csatornákkal és műsorokkal a márka kiemelt célcsoportjára, a 18–59 év közötti női nézőkre fókuszáltunk. A TV2, Mozi+, Prime, SuperTV2 csatornáink a 18–59 éves nők körében 2020-ban* egész napra vonatkozóan 20,1%-os közönségarányt, főműsoridőben pedig még ennél is magasabb, 22,8%-os nézői részesedést értek el. Pedig csupán négy csatornáról beszélünk a közel 120 magyar nyelvű csatornát felvonultató hazai televíziós piacon, ezért ezek a számok igencsak lenyűgözőek. A TV2 anyacsatornánk önmagában is piacvezető ezen a célcsoporton belül 2020-ban* az egész napra vonatkozó közönségarányt illetően, de a csatornamix valamennyi tagja a legmagasabb nézői részesedéssel bíró top7 csatorna között szerepel. Sőt a Mozi+ csatornánkat csaknem a nézők egyharmada választja a mozicsatornákon belül, még a fiatalabb 18–49 korosztályban is. Mindent összevetve a reklámzajból kiemelkedő, de egyben költséghatékony megoldást javasoltunk Ügyfelünknek.

TV2 csoport-logó

Rideg Emőke - Ammerländer

Rideg Emőke
ügyvezető
Ammerland Hungary

– Az Ammerländer márka évek óta konzekvensen jelen van a TV2 Csoport kiemelt nonspot felületein, hiszen a médiastratégiánk központi eleme a non-standard megoldás – kezdte nyilatkozatát Rideg Emőke, az Ammerland Hungary ügyvezetője, majd Gálik Péter, az ­IdeaTime kreatív igazgatója folytatta:

Gálik Péter - Idea Time

Gálik Péter
kreatív igazgató
IdeaTime

– Meggyőződésem szerint egy műsortámogatás akkor igazán jó, ha szervesen illeszkedik a márka egyéb megjelenéseihez – rásegítve ezzel a szinergikus hatásra –, és a megjelenés logikailag kapcsolódik a támogatott műsorhoz is. Természetesen külön érték, ha mindezek mellett a megjelenés látványos, egyedi és szórakoztató is tud lenni. Ennek szellemében készülnek az ­Ammerländer támogatói szpotjai. A szpotban lévő minitörténet minden esetben kapcsolódik a támogatott felülethez, és a minisztori a márka szlogenjét dramatizálja a humor eszközeivel, így például a múlt évi „Séfek Séfe” megjelenésekhez társítva a sajt viccesen adta bizonyítékát annak, hogy „nem tud főzni”. Az idei négycsatornás, főműsoridős filmszponzorációknál pedig különböző filmekhez kapcsolódóan megnézhettük, hogyan „nem alkalmas színésznek”, vagy éppen „rendezőnek sem”.

 

 

Séfek séfje

– Ennél a felülettípusnál kifejezetten szeretjük, hogy egyedileg lehet kiválasztani a támogatott filmeket, így lehetőségünk van a nonspot kampány finomhangolására is – fűzte hozzá Rideg Emőke, majd folytatta: – Idén először szponzor crawlokban is bizonyítja majd, hogy mi mindenben nem igazán jó. Ezek azonban olyan újabb és újabb dolgok lesznek, amelyeket valójában nem is várunk el tőle. Hiszen bőven elég, ha továbbra is „Abban jó, amiben kell” – fejezte be nyilatkozatát mosolyogva az Ammerland Hungary ügyvezetője.

Abban jó, amiben kell - Ammerland négyes

(x)

Kapcsolódó cikkeink