A Zwack visszavonja a robbanásveszélyes Kalinka vodkát

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 07. 08. 12:26

Azonnali hatállyal visszavonja a Zwack Unicum Nyrt. a 2011. május 25-től forgalmazott Szénsavas Kalinka 0,5 literes termékének teljes készletét, mert üvegminőségi problémák miatt tízezerből egy palacknál termékrobbanás veszélye áll fenn – közölte a cég.

A közlemény szerint a Zwack Unicum Nyrt. felelős vállalatként azért döntött az önkéntes visszahívás mellett, hogy az esetleges baleseteket megelőzze. A vállalat ezért arra kéri a fogyasztókat, hogy a birtokukban lévő terméket – akár a vásárlást igazoló blokk hiányában is, vigyék vissza abba a kereskedelmi egységbe, ahol vásárolták, és a helyszínen visszatérítik a termék árát.

A közlemény kitér arra is, hogy a tájékoztatás ellenére vissza nem szállított termékekért a Zwack Unicum Nyrt. nem vállal felelősséget. A tudnivalókkal kapcsolatban a vevőszolgálatos kollégák az alábbi elérhetőségeken állnak a vásárlók rendelkezésére: 06-40-333-444 vagy [email protected]


A vállalat közölte, hogy tekintettel arra, hogy egy népszerű termékről van szó, minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a termék a lehető leghamarabb visszakerüljön a polcokra – írja a Világgazdaság Online.

Kapcsolódó cikkeink