A WSZL mostantól házhozszállítás szolgáltatást indít a Telekom ügyfeleinek

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2020. 10. 05. 11:25

2020. október 1-ei indulással új szolgáltatással bővül a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. portfóliója – a magyar elektronikai kereskedelem logisztikai feladatainak 80%-áért felelős vállalat, egy régi megbízója, a Telekom ügyfelei részére elindítja a házhozszállítási szolgáltatását.

A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. és Magyarország első számú telekommunikációs cége között az együttműködés 2007 év végén 3200 m2-en indult és az elmúlt 13 év során egyre bővülő szolgáltatással és ma már több mint 10 000 m2 területen szolgálja ki a WSZL a Magyart Telekom logisztikai igényét.
A házhozszállításról történő megállapodásban – a régi jó kapcsolat mellett – a Telekom számára kiemelt szempont volt a túlméretes termékek ügyfélhez történő szállítása az ügyfélközpontú kiszolgálás pl. munkaidő utáni, kora esti kiszállítás, bankkártyás fizetési lehetőség melyek megvalósításában a WSZL szintén ideális partner.
Az új szolgáltatás bevezetése a két partner együttműködésében mérföldkő, és az innovatív megoldásairól is ismert, vírushelyzetben is kiemelten helytálló WSZL esetében egy jövőbe mutató referencia és egy következő lépés lehet a folyamatos, ügyfélközpontú fejlődésben.

Kapcsolódó cikkeink