A Siófoki Palacsintázó lett a „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója” 2014-ben

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 10. 01. 10:40

A Vénusz Lángos Voks verseny balatoni különdíjának nyertese idén a Siófoki Palacsintázó lett, akik a siófoki üzleten kívül a Tihanyi Piac Placcon is várják a lángos-rajongókat. A megtisztelő cím mellett a lángosos 500 liter Vénusz napraforgó-étolaj nyereményben is részesült.

langosozo

A Vénusz Lángos Voks versenyen idén összesen 621 lángosozóra lehetett szavazni, melyből 138 a Balatonnál illetve annak környékén található. Ezzel a kiemelkedő nevezési aránnyal hazánk legkedveltebb lángosozó régiója ismét a balatoni lett.

A „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója” különdíjat ebben az évben 776 szavazattal a Siófoki Palacsintázó érdemelte ki. Az elismerés mellett a díjazott 500 liter minőségi Vénusz napraforgóolajjal is gazdagodott, hogy abban süthesse a Balaton kedvenc lángosait. A családi vállalkozásként működő lángosozó, ahogy a neve is mutatja, palacsintasütéssel kezdte tevékenységét, majd egyre népszerűbb lett a kelt tésztás finomság.

„Specialitásunk és egyben vendégeink kedvence a csülkös lángos. Ezt a különlegességet az évek során tökéletesítettük és ezt mára büszkén ajánlom mindenkinek. Nagy dicsőség számunkra, hogy a számos szóbeli elismerés mellett most egy ilyen megtisztelő címmel is kitüntettek minket vendégeink. Az 500 liter Vénusz olaj pedig csak hab a tortán – vagyis a lángoson”- mondta Sárközi Ágnes. A különdíjas lángost az érdeklődők nemcsak a júliustól augusztusig nyitva tartó siófoki vasútállomásnál található üzletben, hanem kora tavasztól, egészen késő őszig minden szombaton a Tihanyi Piac Placcon is megkóstolhatják.

A Vénusz Lángos Voks alkalmazás a versenyen túl, immár három éve nemcsak abban nyújt segítséget a mintegy 36.340 felhasználó számára, hogy kiigazodjanak a lángossütők kavalkádjában, hanem abban is, hogy felfedezhessék a legnépszerűbb helyeket, és megismerjék a helyi különlegességeket. A szavazatok alapján az látszik, hogy a legtöbben a kívül ropogós, közepesen vastag, feltéttel gazdagon ellátott finomságokat kedvelik leginkább.

Kapcsolódó cikkeink