A pulykaágyú ágyúbb a gulyáságyúnál – A nap képe
Állítólag egy 6 kilós pulykát meg lehet sütni 2 óra alatt a Pulykaágyú becenevű „infúziós” sütőeszközzel, aminek segítségével a baromfi belsejét a lehető legegyszerűbb módon lehet ízesíteni és gőzölni (például borral).
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Tisztújítás 2022 – Régi és új vezetők a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség élén
2022. május 12-én ismét tisztújításhoz érkezett az MNGSZ, ahol az…
Tovább olvasom >OVF: nincs veszélyben a Balaton, bár jelenleg hiányzik a vízutánpótlás
A jelenlegi csapadékhiányos helyzet ugyan szélsőséges, de nem rendkívüli, a…
Tovább olvasom >Bártrendek és koktéldivatok
A hazai bárok világa rengeteget fejlődött az elmúlt néhány évben,…
Tovább olvasom >