A panda már a mobilok felett is átvette a hatalmat

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 06. 06. 10:25

A foodpanda mobil applikációjának népszerűsége folyamatosan nő, és egyre komolyabb eredményeket ér el. Az applikációké a jövő, hiszen az online ételrendelések meghatározó része már ma is mobil eszközről érkezik.

foodpanda

A foodpanda mobil applikációja 2013 novemberében indult el Magyarországon, 2014 tavasza óta pedig már globális applikációként működik, így a mobilunk segítségével már 45 foodpanda országban házhoz rendelhetjük kedvenc ételeinket.

Az applikáció elérhető iOS és Android alapú készülékeken, valamint most már Windows Phone-on keresztül is. A Microsoft is fontosnak tartotta, hogy elérhetővé tegye a foodpanda applikációt felhasználói számára, így saját maga finanszírozta az applikáció Windows Phone-ra való fejlesztésének teljes költségét. A hírt 2014 februárjában, a World Mobile Congress-en jelentették be Barcelonában.

A foodpanda mobil applikáció népszerűségét jól mutatja, hogy a top 100 Android alkalmazás között szerepel, még az iOS applikációkat tekintve a Food&Drink kategóriában első helyen áll, összesítésben pedig az előkelő 10. helyet mondhatja magáénak.

„Az applikációnk sikere töretlen, hiszen a rendelések harmada már most is mobil eszközökről történik, és ez az arány folyamatosan növekszik. Nemcsak egyre látványosabbak a mobil applikációs eredményeink, hanem a jövőt is ebben látjuk, és továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a mobil applikáció fejlesztésre” – mondta Arany László, a foodpanda magyarországi ügyvezető igazgatója.

Kapcsolódó cikkeink