A nyomon követés elkerülhetetlen – váljon a szakértőjévé!

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 09. 20. 11:22

Ön természetesen tudja, hogy minőségi terméket árul, de hogyan bizonyítja ezt be a üzleti partnereinek és a vásárlóinak? Ennek egyetlen hiteles módja van világszerte: a nyomon követés.

Magyarországon egyedülálló EOQ MNB akkreditált képzésünket idén ősszel két időpontban is elindítjuk (09. 25. és 11. 03.), amelynek sikeres elvégzésével versenyképes ismeretekkel rendelkező GS1 nyomonkövetési szakértővé válhatnak a résztvevők.


A képzést főként az élelmiszer-, agrár- és frissáru szektorokban tevékenykedő, minőségbiztosításért és nyomon követésért felelős munkatársaknak ajánljuk.

Képzésünk eszközt ad a résztvevők kezébe, hogy:

• növeljék a vállalkozásaik logisztikai hatékonyságát,

• csökkentsék a munkatársaik adminisztrációs terheit,

• célzott és gyors termékvisszahívást tudjanak megvalósítani,

• növeljék vevőik elégedettségét,

• optimalizálják a készleteiket.

Vendégelőadóink a NÉBIH-től, az Agrárminisztériumból és nemzetközi szolgáltató partnereinktől érkeznek hozzánk, biztosítva a magas színvonalú és a korszerű tudásátadást.

Bemutatásra kerülnek valós élelmiszerbiztonsági auditok, már bevezetett és működő rendszerek, valamint segítséget nyújtanak minden felmerülő, cégspecifikus kérdésben.

Ennek köszönhetően szakértőink olyan akciótervvel érkeznek vissza cégeikhez, amelyekkel azonnal elindíthatók azok a fejlesztések, melyekkel folyamataik gyorsabbá, költséghatékonyabbá tehetők, miközben a munkaerő gazdaságosabban felhasználhatóvá, termékeik nyomonkövetése pedig az automatizált lépések bevezetésével megbízhatóbbá válik.

Bővebb információ és jelentkezés:

www.gs1hu.org/nyomonkovetes-szakerto-kepzes (x)

Kapcsolódó cikkeink