A MOL sokat nyújt kollégái számára

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 06. 30. 10:50

A MOL olyat tud nyújtani a kollégái számára, ami a legnagyobb érték a mai világban: biztos munkahelyet, stabil jövőképet, kiszámíthatóságot.

– Olyan munkakörnyezetet teremtettünk munkavállalóink részére, ahol teret adunk a tehetségnek, és mindenkiből a legjobbat hozzuk ki – vallja Fekete László, HR-igazgató. – Eredményeinket magunknak köszönhetjük: sikereink alapját a munkatársaink jelentik. Szakmailag felkészült, elkötelezett munkavállalók nélkül nem tartanánk ott, ahol.

A vállalatnál úgy vélik, mindennek alapját az jelenti, hogy megtalálják a legfelkészültebb szakembereket a világ bármely pontján. Ennek érdekében indították el a fiatalokat megszólító tehetségkutató programjaikat: a diákoknak Freshhh-t, valamint a frissdiplomásoknak szóló GROWWW-t. Kiválasztási programjaikban ambiciózus kollégákat keresnek, akik munkájának köszönhetően még sikeresebb lehet a MOL.

– Két fő területre fókuszálunk: egyrészt el kell érnünk a tehetséges szakembereket, másrészt meg is kell őket tudnunk tartani. Olyan környezetet teremtettünk, amely biztosítja, hogy munkatársaink elégedettek legyenek helyzetükkel és elkötelezettek legyenek a vállalat iránt. A versenyképes bérpolitikánk mellett változatos munkavállalói ösztönző-programokat is folytatunk – mondja Fekete László.

Kapcsolódó cikkeink