A legújabb chocoMe fejlesztés azonnal érmet szerzett Londonban

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 11. 24. 10:50

A világszerte elismert magyar csokoládémágus, a chocoMe, egy újabb bronzéremmel gazdagodott a rangos Academy of Chocolate Awards versenyen. Az újabb díjjal immár 101-re emelkedett a cég nemzetközi szakmai versenyeken elért elismeréseinek száma. 

Kézműves termék

A Petit termékcsalád 2020-ban debütáló, 9 darabos, gin ízesítésű változata után a család teljesen új ízvilágú termékkel bővült idén tavasszal: a Falatnyi tejcsokoládé lapocskák sós pisztácia töltelékkel alapját a manufaktúra által most először alkalmazott, francia Cacao Barry 38%-os tejcsokoládéja jelenti, amely a csokoládémágus, Mészáros Gábor szerint tökéletesen harmonizál a lágy pisztácia töltelékkel, melyet egy csipet Maldon só tesz még izgalmasabbá. 

„Nagyon örülünk az elismerésnek, hogy ismét sikerült olyat alkotni, amely megbabonázta London csokoládé szakértőit. Természetesen a többi nemzetközi szakmai versenyre is benevezzük majd ezt a csokoládét, hiszen az egyik legígéretesebb ízvilágú kreációnk, amit mostanában alkottunk“ – vélekedett Mészáros Gábor, chocolatier. 

Az összes díjnyertes chocoMe csokoládé itt tekinthető és vásárolható meg: 

https://chocome.hu/products/awards 

Kapcsolódó cikkeink