A KÖSZ döntősei

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 02. 21. 11:20

A KÖSZ közétkeztetési 2021–2022 szakácsverseny 28 elődöntőbe került csapatából 12 csapat jutott a Sirha szakkiállításon zajló döntőbe. A versenyzők felkészülését mentorok segítették – komoly szaktudással rendelkező neves chefek, szakácsok, közétkeztető szakemberek. A szervezők a verseny támogatói és az óriási munkát végző mentorok mellett külön köszönetet mondtak a zsűritagoknak is.

– Aki elindult, nyert, aki figyelt, szintén – hangsúlyozta Zoltai Anna, a KÖZSZÖV elnöke. – Legnagyobb nyertes a fogyasztó, mert az itt látottak, tanultak az ő tányérján nyerik el igazi értéküket.

A döntőben részt vevő csapatok: Coca Cola Eurest – Dunaharaszti; Eatrend – Albertirsa; Egal Team – Budapest; Eurest – Budapest; Eurest – Rácalmás; Hetes General Kft. – Nyíregyháza; Hungast – Budapest, Hungast – Pécs; KDK – Nagykanizsa; Prizma Food – Biatorbágy; Prizma Junior – Budapest; Vásárhelyi Betyárok – Hódmezővásárhely.

A mostani kiírásban előtérbe került a hazai alapanyagok használata és a rövid ellátási lánc. A felhasználható nettó nyersanyagár, követve a piacot, idén 650 Ft. A döntős csapatoknak a versenymenüt a zsűri jelenlétében nagy létszámra is el kellett készíteniük és kitálalniuk fogyasztóiknak.//

Kapcsolódó cikkeink