A Kométa szalámival támogatta a kolontári családokat

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 10. 14. 17:41

A Kométa’99 Zrt. a vörösiszap kolontári károsultjai számára ajánlott fel élelmiszeradományt, amelyet a Szemerey Trans ingyen szállított a helyszínre.

A Kométa’99 ZRt. nem nézhette tétlenül az elmúlt napokban a szomszédos megyében történt vörösiszap katasztrófát és október második hetében élelmiszeradományt indított Kolontárra. A vállalat dolgozói egy emberként fogtak össze és pakolták fel a Szemerey Trans teherautójára a paprikás szalámirudakat, amelyből mintegy 140 kolontári család részesülhetett.

Az adománnyal megrakott teherautó Ajkáig jutott el, hiszen a további gátszakadás veszélye miatt a kolontárra vezető utat akkorra már lezárták. Ajkán a Kolontári Önkormányzat képviseletében Szabadi Ildikónak adták át a Kométa szalámirudakat, aki gondoskodott az adományok elosztásáról.

„A Kométa’99 ZRt. valamennyi dolgozóját, beleértve engem is mélyen megrendített a vörösiszap katasztrófa és a károsultak kilátástalan helyzete, és nem volt kérdés számunkra, hogy segítsünk-e, hiszen mindig is figyelmet fordítottunk a szűkebb és tágabb környezetünkben fellépő társadalmi problémákra. Bízom benne, hogy adományunkkal enyhíthettünk a kolontári családok nélkülözésén.” – nyilatkozta Giacomo Pedranzini, a Kométa ügyvezető igazgatója.

Kapcsolódó cikkeink