A hely maradt, a feladat nagyobb

Szerző: trademagazin Dátum: 2006. 11. 20. 08:00

A Nestlé Hungária Kft. új ügyvezető igazgatója, Aldo Siegrist a Nestlénél eltöltött hosszú idő alatt számtalanszor élt át változásokat, s megtanulta, hogy minden új beosztás új kihívást hoz.A szakember előzőleg a Nestlé Purina Petcare regionális igazgatója volt, budapesti székhellyel, 12 országra kiterjedő feladatkörrel. Megismerkedett Közép-Európával és egy új termékkategóriával is. A kihívás nagy volt, de ugyanakkor fantasztikus élmény is, emlékezik vissza.
– Most új csapattal fogok együtt dolgozni, szélesebb termékkategóriával, azonban kisebb földrajzi hatáskörrel – teszi hozzá. – Folytatjuk az utat a fenntartható és nyereséges növekedés irányában Magyarországon, és továbbra is feladatunk a Nestlé fejlesztése táplálkozási, egészség és wellness vállalattá.
Az ügyvezető igazgató nagyon büszke arra, hogy Magyarország legnagyobb és legsikeresebb élelmiszeripari cégénél dolgozhat. Ráadásul egy lelkes, elkötelezett és rátermett csapattal együtt, amellyel a teljesítmény új szintjére léphetnek.
– Valahányszor új pozícióban kezdek el dolgozni, meglepetésként ér az a számtalan kitűnő ötlet, amivel szembe találom magam, legyen az termék, promóció, kommunikáció stb. Lehetőségem volt bepillantani a Nestlé működésébe több mint 80 országban, és bármerre is jártam, mindenütt éreztem a vállalati kultúránk erős jelenlétét – amellett, hogy minden a helyi fogyasztók igényeinek és szokásainak megfelelően került kialakításra.

Kapcsolódó cikkeink