A haute couture és a zabpehely – A nap képe
A New Yorkban készülő weblap tulajdonosa, Tricia Clarke-Stone sokoldalú ember: food blogger, stylist, hivatásos márkaépítő és még ki tudja mi minden – blogján, a sipchatchow.com-on csak bájos foodie-nak nevezi magát.
Saját értékelése szerint imádja a művészetet és az evést, feltehetően ezért ötvözi őket néhány általa készített terméken. Hot couture divatházak stílusába csomagol hagyományos, ám általa – állítólag – magasabb minőségi szinten elkészített ételeket. Így születtek állítólag a Gucci fagylalt-szendvics, a Burberyy Milkshake, a Cartier zabpehely és a többiek…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Romániában januárban csaknem 44 százalékkal csökkent a vendégéjszakák száma
Januárban csaknem 44 százalékkal, 884 300-ra csökkent Romániában a vendégéjszakák…
Tovább olvasom >Turisztikai ügynökség: visszafogott tavasz után eredményes nyárra van esély
A turizmusban visszafogott tavasz után eredményes nyárra van esély az…
Tovább olvasom >Ausztriában csak az éttermek kerthelyiségei nyithatnak ki húsvét előtt
Ausztriában csak az éttermek kerthelyiségei nyithatnak ki húsvét előtt, továbbá…
Tovább olvasom >