A Coop akvizíció első pozitív eredményei

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 01. 04. 13:02

A francia Delhaize- csoport Magyarországról történő kivonulása következtében a Coop üzletlánc mintegy 62 Match és Profi üzletet vásárolt meg az elmúlt hetekben. A Gödöllő Coop Zrt. gyors ütembe integrálta hálózatába a Gödöllő városában megtalálható volt Match szupermarketet.

November közepén az elsők között kötött adásvételi szerződést a Gödöllő Coop Zrt. egy korábban jó hírnévnek örvendő, nagy alapterületű gödöllői Match szupermarket megvásárlására. A boltot szinte azonnal, egy gyors üzletmenet átvilágítás eredményét követően és alapvető javítások és fejlesztések után 2012. december 1.-én immár Coop cégnévvel és üzemeltetői háttérrel nyitották újra. Az új tulajdonos által üzemeltetett boltot a környékbeliek kedvezően fogadták, a jelenleg tapasztalható forgalom már most mintegy kétszerese az egység megvásárlását megelőző forgalomnak.

„Az átalakulás több ütemben zajlik, az első fázisban a termékválaszték újult meg, így a vásárlóink a Coop üzletlánchoz méltó széles és jó minőségű választékkal találkozhatnak. Cégünk kész tervekkel, modern kereskedelemtechnikai elképzelésekkel rendelkezik a bolt teljes körű, igényes átalakítása kapcsán, mely koncepciójában illeszkedik a Coop Csoport minden franchise üzletet érintő Boltmegújítási Programjába” – mondta el Dr. Dúl Udóné, a cég vezérigazgatója.
A gyors nyitást követően a bolt külső-belső megújításának keretében hamarosan átfogó energetikai és esztétikai, valamint kereskedelemtechnikai fejlesztések történnek. 2013. januárjától megkezdődhet a megújuló energiaforrásokon alapuló fűtéskorszerűsítés, valamint a Coop üzletlánc arculati elemeinek teljes körű megjelenítése.

Kapcsolódó cikkeink