A Colgate-Palmolive 20 millió dollár értékben támogatja a nemzetközi #SafeHands kampányt és a COVID-19 elleni védekezést

Szerző: Trademagazin Dátum: 2020. 06. 15. 09:27

A Colgate-Palmolive 14 millió forint értékben adományoz egészségügyi és higiéniai termékeket az Etesd nonprofit szervezeten keresztül az “Etesd a dokit” projekt keretein belül egészségügyi dolgozóknak, mentősöknek, diagnosztikai labor dolgozóinak a COVID-19 elleni védekezés támogatására Magyarországon.

Az adomány a vállalat globális erőfeszítésének része a COVID-19 elleni harcban, ahogyan az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által indított #SafeHands kezdeményezésben való részvétel is, mely során a vállalat 25 millió szappant adományoz világszerte.

A Colgate a világjárványra válaszul globálisan 20 millió dollár értékben biztosít egészségügyi és higiéniai termékeket olyan közösség-alapú szervezeteknek, melyek rendelkeznek a szükséges infrastruktúrával a termékek szétosztására, így juttatva el azokat a leginkább rászorulók számára.

Magyarországon a Colgate 14 millió forintnyi tisztálkodási,  szájápolási terméket és tisztítószert adományoz az Etesd nonprofit szervezet “Etesd a dokit” projekt keretein belül egészségügyi dolgozóknak, mentősöknek, diagnosztikai labor dolgozóinak. Az eljuttatott adomány több, mint 1000 egészségügyi és sürgősségi ellátásban dolgozónak biztosít alapvető higiéniai termékeket, többek között fogkefét és fogkrémet, tusfürdőt, valamint tisztítószereket.

Kapcsolódó cikkeink