A Bonbonetti már a Karácsonyra készül

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 09. 27. 12:01

A Bonbonetti Csoport hazánk legjelentősebb kapacitásokkal és több mint 140 éves hagyományokkal bíró édességgyártója, olyan nagy márkákkal, mint a tibi csoki, a Cherry Queen konyakmeggy, a Bonbonetti ostyák és szaloncukrok vagy a közkedvelt Francia drazsé és Dunakavics.

A karácsony nem múlhat el a hungarikumnak számító szaloncukor nélkül, amely a reformkorban vált divatossá. A boldog béke időket idézi a Bonbonetti Csoport prémium minőségű konyakmeggy- trüffelkrémes, vajkaramellás és zserbós Nosztalgia szaloncukor családja tradicionális, két végén rojtozott fehér selyempapír csomagolásával.

Magyarország első számú szaloncukorgyártója, a Bonbonetti Csoport számára fontos, hogy kiváló minőségű termékekkel édesítse meg vásárlói karácsonyát, ezért a népszerű Bonbonetti szaloncukrokat valódi ét- és tejcsokoládéval mártják. A tasakos szaloncukor kategóriában elsőként valódi csokoládéval készülő, kimagasló minőséget kínáló Bonbonetti szaloncukor család 7 féle ízben lesz megtalálható az üzletek polcain.

A tibi csoki gyümölcsből, tartósítószer és színezék hozzáadása nélkül készülő új tibi KID táblás és szeletes termékcsaláddal ünnepli 70. születésnapját, amely málnajoghurtos tibi KID szaloncukorral is kiegészül karácsonyra.

A Cherry Queen emelt alkoholtartalmú változata, a Cherry Queen for Men bonbon kiváló ajándék a markánsabb ízek rajongói számára, míg a változatosságot kedvelőket a 3 féle desszertet tartalmazó új Cherry Queen Passion Selection díszdobozzal érdemes meglepni.

Igazi különlegességek a Bonbonetti Moments pralinék ünnepi fémgömb csomagolásai, amelyek a desszert elfogyasztása után a karácsonyfák díszei lehetnek – írja a Népszabadság Online.

Kapcsolódó cikkeink