2020-ban is biztonsággal étkezhetünk a magyar éttermekben: sőt, most ajándékokkal is kecsegtet az Éttermek Éjszakája kezdeményezés

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2020. 07. 17. 10:45

2020. augusztus 13. és 16. között rendezik meg Magyarországon az Éttermek Éjszakája kezdeményezést. Az akció célja többek között annak népszerűsítése, hogy Magyarországon belül milyen gasztronómiai élmények várnak a vendégekre. A koronavírus árnyékában a szervezők arra szeretnének rávilágítani, hogy az éttermek mindent megtesznek a biztonságos élményért, és nyugodtan térjenek vissza egy jó vacsorára a résztvevő vendéglátó egységekbe, valamint válasszák továbbra is a minőségi vendéglátást.

Vannak szép számmal bizony olyan éttermek Magyarországon, akik még a vírus-okozta gazdasági visszaesés ellenére sem engedtek a minőségből. Ezek olyan vendéglátóhelyek, akik figyelnek a beszállítóikra, a kollégáikra, és mint egy jó gazdasági szereplő, ugyanazoktól szerzik be a hozzávalóikat, mint a pandémia előtt. Valamint ugyanúgy figyelnek arra, hogy professzionálisan szolgálják ki vendégeiket.

Ezeket az éttermeket kereste meg és fogta össze az Éttermek Éjszakája szervezőcsapata, akik szintén elkötelezettek a minőségi vendéglátás mellett, és egy olyan Éttermek Éjszakája menüsort kértek összeállítani a résztvevőktől, amihez még ajándék is jár pluszban. Hol egy-egy pohár meglepetés bor, hol egy desszert jut a vendégnek, de egy bizonyos:

„Az Éttermek Éjszakája kezdeményezésnek a célja, hogy a vendégek kicsit elfeledjék a koronavírus bosszúságait, kicsit kiengedjék a gőzt, és a biztonságos éttermi partnereinknél eltöltsenek egy remek estét.” – fogalmaz Balla-Seethaler Tamás, az esemény főszervezője.

Némelyik étterem még külön erre az alkalomra rendezett eseménnyel is készül: lesznek borkóstolók, zenés estek, kávés vagy pezsgős reggelik is. A szervezők gondoltak azokra is, akik még egy kicsit jobban tartanak a vírustól: az Éttermek Éjszakája ajándékutalványt megvásárolva, ugyanazokat az előnyöket kaphatják meg a vendégek az év későbbi részében is.

 

Részletek és az éttermek listája: ettermekejszakaja.hu

 

Kapcsolódó cikkeink