2013 legnépszerűbb videói I. – A nap videója

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 01. 03. 10:23

Nézze meg Ön is A nap videója sorozatunk 2013-ban legtöbbször letöltött filmjeit.
Ahogy tavaly, az esztendőt most is azzal kezdjük, hogy az első héten bemutatjuk az olvasóink között legnépszerűbb videókat.

Hogy néz ki 2000 kalória?

Mit egyél bátran, és mit mértékkel: minden táblázatnál többet mond egy-egy jó kép. Esküszünk, lelkiismeretfurdalást senkinek nem akarunk okozni…

Hogyan kaptam állást a Heinekennél?

Minden állásinterjú egyforma: sztenderd kérdések, előre elkészített válaszok! – állítják a söróriás filmjében. Így hát a Heinekennél nagyon eredeti módon választottak az 1734 jelentkező közül (nem mellesleg a hatékony internetes marketingkommunikáció jegyében). A jelentkezőket olyan teszteknek vetették alá, amikre azok biztosan nem készülhettek fel. A kreatív kezdeményezés eredménye: a reklámjaival is az eredetiséget sugalló márka image-t a film közel 400 ezer megtekintője a youtube-on is erősíti. Minimum szórakoztató!

Egyet nekem, egyet neked

Oszd meg barátoddal, kedveseddel a jókedvedet, az örömödet, az ünnepet meg minden jót – ezt a filozófiát sugározzák a Coca Cola reklámjai évek óta. Most eszközt is adtak hozzá, hogy ezt könnyen megtedd: kettéosztható kólásdobozt készítettek.

Csak nehogy valamelyik sörgyár is így tegye próbára a sörkedvelők baráti érzelmeit!

Kapcsolódó cikkeink