2013 legnépszerűbb képei V. – A nap képe

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 01. 09. 11:30

Nézze meg Ön is A nap képe sorozatunk 2013-ban legtöbbször letöltött fotóit.

Ahogy tavaly, az esztendőt most is azzal kezdjük, hogy az első héten bemutatjuk az olvasóink által klikkeléssel legnépszerűbbnek választott képeket.

A jövőnek zabálsz, kisfiam

Zabáldává változott Dél-Koreában egy McDonald’s, a „bűnösöket” az alkalmazottak távozásra szólították fel.

Kezdjük az elején! A Meki Japánban és Dél-Koreában olyan akciót hirdetett, amelyben az óriási adag sült krumpli árát jelentősen csökkentették – amit persze otthon (értsd: az USA-ban) nem biztos, hogy meg merték volna lépni. Az eredmény az lett, hogy a kamaszok csak a krumplit rendelték, annyit, amennyi beléjük fért. Egyik üzletben azonban egy csapatnyi kissrác mintha Guinness-rekordot próbált volna dönteni: 250 dollárnyi pénzért vettek kedvenc köretükből. Ez az ottani árak mellett is úgy jó 170 adagra sikeredett, ennek elkészítése viszont egy időre megbénította az üzletmenetet. A fiúkat egy alkalmazott elküldte, de a képük felkerült az internetre, a világháló közössége pedig rögtön két részre oszlott, az egyik fele szörnyülködik, a másik hősnek tartja a srácokat. Nos, ismerve a Mcdonald’s bőkezű sózási gyakorlatát, rájuk biztosan igaz a mondás, hogy sok sót megettek együtt már életükben.

Konyhából a Playboy-ba

 

Nemrégiben a világ egyik legszebb nőjének mondtuk Padma Lakshmit, az indiai származású amerikai modellt (és csodát),és megmutattuk filmen, hogyan eszik hamburgert.

Nos, Padma nemcsak enni szeret, de főzni is. Évek óta vezet sikeres, profikat felvonultató főző- és gasztronómiai vetélkedőműsorokat az Államokban, és szakácskönyveket is kiad. Szóval olyan az amerikaiaknak, mint nekünk lenne valaki, akiben egyesülnek Mautner Zsófia és Görög Zita legszebb erényei. Örülnek is hát, hogy az indiai szépség most a Playboynak megmutatott kicsit többet is abból, ami miatt férfiak százezrei is nézik műsorait. (Azért a film erotikusabb!)

Konyhabol a Playboy-ba - A nap kepe 5

Konyhabol a Playboy-ba - A nap kepe 1

Konyhabol a Playboy-ba - A nap kepe 2

Konyhabol a Playboy-ba - A nap kepe 3

Konyhabol a Playboy-ba - A nap kepe 4

A legelfuseráltabb születésnapi torták

 

…amikkel kapcsolatban csak remélni tudjuk, hogy jó humorú ünnepeltekhez kerültek, mert minimum az kell hozzájuk. Az alapötlet a többségüknél nem is volt rossz, csak hát ember tervez…! És ha valakinek külön-külön bármelyiktől sírni lenne is kedve, így együtt látva biztosan élvezni fogja a rendhagyó gyűjteményt.

 

A legelfuseraltabb szuletesnapi tortak - A nap kepe 9

A legelfuseraltabb szuletesnapi tortak - A nap kepe 8

A legelfuseraltabb szuletesnapi tortak - A nap kepe 7

A legelfuseraltabb szuletesnapi tortak - A nap kepe 6

A legelfuseraltabb szuletesnapi tortak - A nap kepe 5

A legelfuseraltabb szuletesnapi tortak - A nap kepe 4

A legelfuseraltabb szuletesnapi tortak - A nap kepe 3

A legelfuseraltabb szuletesnapi tortak - A nap kepe 2

A legelfuseraltabb szuletesnapi tortak - A nap kepe 1

Kapcsolódó cikkeink