2012 legjobb képei VII. – A nap képe

Szerző: Trade Horeca Dátum: 2013. 01. 10. 11:57

Az év során számos képet és képsorozatot mutattunk be A nap képe rovatunkban; az év végéig ezek közül a legnézettebbeket, legjobbakat ismételjük meg – reméljük, olvasóink örömére.

Rúzst az italboltból!

Megtapintásig hasonlít a női rúzsokhoz az a kis „butykos”, ami Nyugat-Európa számos, vicces ajándékokat forgalmazó honlapjáról megrendelhető – elfér benne egy adag ital, ha a hölgy úgy érzi, jobb időnkénti szomjúságát lepleznie. A megoldás mindaddig alkalmazható, amíg ekkora adag csillapítani tudja az esetleges hiányérzetet.

Államok vágódeszkán

Néhány napja egy dizájn-szakos amerikai főiskoláslány képeivel vannak tele az USA képzőművészeti témájú web-lapjai. A gyomrát saját bevallása szerint igencsak kedvelő hölgy 50 elemből álló képsorozatot készített – mindegyiken egy vágódeszka, azokon pedig a szendvics-centrikus ország mind az 50 államának kedvenc szendvicse. Pontosabban azok dekonstruált formája, minthogy a jellemző hozzávalókat Kelly Pratt külön-külön helyezte a deszkákra. A fiatal dizájner Stately Sandwiches (ez egy az államokra utaló angol szójáték) elnevezésű képsorozatához nemcsak az interneten gyűjtött rengeteg információt, de számos állam twitteres-gasztroblogos közösségétől, sőt, szendvics-shopjaitól is segítséget kapott.

Kapcsolódó cikkeink