2012 legjobb képei VI. – A nap képe

Szerző: Trade Horeca Dátum: 2013. 01. 09. 10:12

Az év során számos képet és képsorozatot mutattunk be A nap képe rovatunkban; az év végéig ezek közül a legnézettebbeket, legjobbakat ismételjük meg – reméljük, olvasóink örömére.

Támadnak a vegák

Már nem először mutatunk be agresszív, vagy legalábbis offenzív vegetáriánus étteremreklámokat. Mai fotónkon egy idős hölgy szerepel – a kép kétségkívül szellemesebb és „megengedőbb” (bár a szöveg átírásával bárminek a hirdetése is lehetne). Felirata: Új vegetáriánus éttermünk még a húsevőket is kíváncsivá teszi!


Szeretem az APEH-et

Belegondoltunk, mi lenne, ha ebben a pólóban (a képet a kisalfold.hu-n találtuk) jelennénk meg valamelyik budapesti kínai piacon, esetleg egy árusokkal körülvett vidéki vurstliban! Biztosan elkelne néhány állig felfegyverzett pénzügyőr a hátunk mögött.

Csokoládét bányásznak, tejben csónakáznak

A magát Slinkachunak nevező londoni miniatűrista művész arról vált híressé, hogy miniatűr figurákat illeszt valódi méretű tárgyak mellé, azok funkciójának teljes átértelmezése mellett. Slinkachu installációi az utcán ugyanúgy megjelennek, mint fotóstúdiókban, szellemes asszociációkkal lebilincselve közönségüket. „Munkásságának” részei természetesen az élelmiszerek is.

Kapcsolódó cikkeink