2012 legjobb képei V. – A nap képe

Szerző: Trade Horeca Dátum: 2013. 01. 08. 11:36

Az év során számos képet és képsorozatot mutattunk be A nap képe rovatunkban; az év végéig ezek közül a legnézettebbeket, legjobbakat ismételjük meg – reméljük, olvasóink örömére.

A szerencsés lövet

Mai képünk, pontosabban a rajta látható „termék” szerintünk már önmagában is eredeti és szellemes, és a poént sem kell nagyon magyarázni. Ám a rend (és az angolul nem tudók) kedvéért tegyük hozzá: a Lucky Shot szó szerint szerencsés lövést jelent, de szerencsés kortyot is, mert shot-nak nevezik a kortynyi, kupicányi szeszt is. És talán a lövet szó sem teljesen ismeretlen a hazai kocsmák pultja mögött álló hölgyek és urak számára…

Egy kávé, ami felvillanyoz

Egy outdoor reklám, amit nem felejtünk el – a képet a varoskomm.blog.hu városkommunikációs weboldalon találtuk. A McDonald’s egy kávés promóciós akciójához készült, aligha egyen-reklámeszközként, hiszen az utcarészletből látszik, hogy feltehetően ehhez a színű és ívű lámpához tervezték.

Ide (s)üss!

Hogy divat-e, nehéz lenne megmondani, de mindenképpen érdekes jelenség, talán a „versenyben” a helyüket erősíteni próbáló szakácsok akarják elkötelezettségüket bizonyítani így: ételeket tetováltatnak magukra. Sokatmondó – Michael Voltaggionak, a Los Angeles-i Ink étterem konyhafőnökének alkarján található „kép” mellett felirat is van: Hard work, azaz Kemény munka – ez látható első képünkön. A Los Angeles Times képeiből válogattunk.

Bruce Kalman, Urbano Pizza Bar, Los Angeles

Carolynn Spence, Marmont, Hollywood.

Bruce Kalman, Urbano Pizza Bar, Los Angeles

Kapcsolódó cikkeink