2010 eredményes éve lehet a tóalmási húsüzemnek
A válság ellenére is jelentős, kb. 20 %-os árbevétel-növekedést ért el az adalékanyag-mentes húsipari termékeket gyártó tóalmási húsüzem. Bár fokozódó termelési költségeiket tavaly nem tudták áraikban érvényesíteni, idén a cégvezető jobb eredményre számít
A mesterséges adalékoktól mentes, füstölt termékeket gyártó Húscsarnok Kft. 1993-ban építette fel tóalmási üzemét. Azóta folyamatos fejlesztésekkel, új termékek bevezetésével próbálják piacukat növelni. A vállalkozás saját boltjai mellett kis- és nagykereskedőknek, áruházláncoknak értékesíti húskészítményeit.
Kurunczi János cégvezető szerint termékeik sikere a válság ellenére is töretlen. Bár portékáik drágábbak a mesterséges adalékokkal ízesített és tartósított tömegárunál, továbbra is van rájuk fizetőképes kereslet. "Cégünk csak füstölt termékeket gyárt, amit azonban nem fogyasztanak minden nap az emberek. Ha viszont ilyen élelmiszert vásárolnak, akkor tapasztalataink szerint többen választják a jobb minőségű, drágább termékeket" – idézi az Origo a cégvezetőt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Adni Öröm! – nehéz sorsú embereknek gyűjtenek tartós élelmiszereket a SPAR-üzletekben
Elindult mától a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország…
Tovább olvasom >A Lidl kiadta 3. fenntarthatósági jelentését
Megjelent a Lidl Magyarország 2022/2023-as üzleti évekre vonatkozó fenntarthatósági jelentése.…
Tovább olvasom >Tíz millió forintnyi tetőcserepet ajánlott fel a törökbálinti Tábitha Hospice Ház építéséhez a Wienerberger
Tizenharmadik alkalommal indult el a „Jónak lenni jó!” adománygyűjtő aktivitás,…
Tovább olvasom >