Strasser-Kátai Bernadett

>Strasser-Kátai Bernadett

Beosztás: tulajdonos-ügyvezetõ

Cég: Real Nature

Lánchíd Klub tagsága: a Lánchíd Klub tagja

Cikkek melyekben szerepel

Zöld gasztronómia – Mi lehet a fenntartható siker receptje?

Új év, új idők

Zöld gasztronómia – workshop a SIRHA kiállításon

Együtt hajóztunk (1. rész)

Nagykereskedelem 2023 – Tükör által, homályosan…

Ott voltunk a (játék)szeren (1. rész)

Magazin: Nő a mentességet élvezők köre

Magazin: Business Days 2021 – A világ 8. csodája (1. rész)

Teret nyernek a fenntartható élelmiszerek

Palackba zárt egészség

Magazin: Te(l)jes ízélmények tejjel vagy anélkül

Magazin: Business Days 2020 – Nem maradtunk el… 2. rész

Ára van a fejlődésnek

Tavaly szépen bővültek a nagykereskedők és disztribútorok

Nem minden tej, ami fehérlik

Magazin: Bögrébe öntött világ

Ülésezett a Trade Parlament (2. rész)

Magazin: Osztani ér!

Magazin: Egyszer volt, hol nem volt: Business Days 2018 (2. rész)

Flórák és faunák

Magazin: Nőttek az elvárások a joghurtokkal szemben

Magazin: Nőttek az elvárások a joghurtokkal szemben

Magazin: Business Days 2016: Tények és vények (2. rész)

Egyre több a laktózmentes termék, csökken az átlagár

Idén is számos meglepetést tartogatott a Real Nature Kft. VIP Állatkerti sétája

Magazin: Eszik és isszák

Magazin: Keresztezett kategóriák

Magazin: Tejdelej

Magazin: Természetesnek veszik

Business Days 2015

Magazin: Aktívan kommunikálnak a joghurtmárkák

Business Days 2013

Magazin: Látható és láthatatlan játszmák – Business Days 2013 (2. rész)

Magazin: Önjutalmazás kompromisszumokkal

Magazin: A lakosság háromnegyede naponta fogyaszt gyümölcsöt és valamilyen tejterméket

Megszokott ízek, új kiszerelések a vajpiacon

Magazin: Kevés az igazán erős sajtmárka

Arany Oroszlán díjat nyert a Mona Hungary

Magazin: Hősök és túlélők (2. rész)

A hazai általános iskoláskorú gyermekek táplálkozási szokásai

Sok a tennivaló az adatkereskedelemben

Tejes siker rúdban és szeletelve

A félkemény sajtok térvesztését hozta az áremelkedés

Felszálló ágban a gyümölcsjoghurt

Túl a tejen – körkép és áttekintés

A vaj titka: tradíciók és sokoldalúság

Márkaépítés gőzerővel a hűtött szeletes édességek között

Ivójoghurtok feljövőben

Alternatívákat keresnek a sajtmárkák a dömpingár ellen

Változatok a tejre

A feltöltődés napja

Csak egy út van, és az előrevezet

Forint kontra egészség a tejtermékek között

Már nem derogál saját márkát gyártani

Ütőképes idegenlégió

Palackban talál magára az ivójoghurt

Van min javítani!

Új csillagok a tejúton

Tej és szója: egészséges fejlődés

A jó beszédkészség, az érvelés már nem elég

A marketing lehet az élesztő a sütőiparnak

Harcban a közízléssel