Zoltai Anna távozik a NÉBIH-től
November folyamán szervezeti átalakítás kezdődött a NÉBIH-nél.
A lapjainkon élelmiszerhigiéniai kérdésekben szakértőként megszólaló Zoltai Anna, a NÉBIH Vendéglátás- és Étkeztetés Felügyeleti Osztályának osztályvezetője munkaviszonya január 15-én szűnik meg.
A vendéglátó és a közétkeztetői szakma Zoltai Annát a GHP (Good Hygiene Practice – Jó Higiéniai Útmutató) ötletgazdájaként és az összeállításához szükséges szakmaközi együttműködés megvalósítójaként ismerte meg. Projektjei sikerében közrejátszott, hogy a szakember nem a büntetésben látja a problémák megoldását.
A közétkeztetés minőségének javításához három, most már évek óta jól működő rendszert épített fel: a létesítményminősítések, a készétel érzékszervi bírálatok, valamint a közétkeztetési szakácsversenyek szervezése és támogatása a lehető legobjektívebben, a teljes nyilvánosság előtt zajlott irányítása alatt.
Kapcsolódó cikkeink
A magyar fogyasztók aflatoxin terhelését vizsgálták a Nébih szakemberei
A Debreceni Egyetem és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) közös…
Tovább olvasom >Békés és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét újra elérte a madárinfluenza
Madárinfluenza vírus jelenlétét mutatta ki Békés és Jász-Nagykun-Szolnok vármegye több…
Tovább olvasom >Vetőburgonya-vásárláskor kizárólag fémzárolt vetőgumók közül érdemes választani
Jó minőségű, biztos termést hozó, egészséges vetőgumók ültetéséhez csak fémzárolt…
Tovább olvasom >További cikkeink
A BAT további 60 milliárd forintos beruházásával Pécsen füst nélküli termékek új gyártóközpontja jön létre
A mai napon Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel bejelentett befektetés…
Tovább olvasom >Csökkent a Danone negyedéves bevétele
A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5…
Tovább olvasom >BlokkParádé április végéig a Rossmannál
A Rossmann üzletekben és az Online Drogériában történő áprilisi vásárlásaiddal…
Tovább olvasom >