Mi van a víz mögött?

Dátum: 2018. 01. 10. 10:28

Vizet mindannyian, mindennap iszunk. De nem feltétlenül tudjuk, hogy az a pohár vagy épp palack víz, amit elkortyolunk, vagy épp sietősen felhörpintünk, honnan jön, mit érdemes róla tudni. A kristálytiszta, bársonyos ízű NaturAqua jóval több annál, mint egy átlagos víz. Jelentős és hosszan tartó pozitív hatása van arra, aki megissza, és arra az országra, amely termeli, valamint a legkisebb babákra és hozzátartozóikra.

Legközelebb, ha kezünkbe veszünk egy NaturAqua palackot, érdemes az áttetsző, friss víz mögé is néznünk. Ismerkedjünk meg a NaturAqua vízzel, amely 14 000 éve, márkázott vízként pedig 2002-ben Zalaszentgrótról indult. A magyar vízmárka sikere másfél évtizede töretlen, ugyanis immár 15 éve oltja hazánk szomját, és egyik kedvence a magyarországi vízfogyasztóknak!

Sokan nem tudják, hogy a polcokon látható vizek közül melyik hazai. A NaturAqua természetes magyarországi ásványvíz, melyet a márka szakemberei hosszas kutatómunka után, 25 magyarországi forrás vízminőségének és összetételének összevetését követően úgy ítélték meg, hogy a zalaszentgróti kútból érdemes palackozni. A víz, amely a NaturAqua palackjaiba kerül, 685 méter mélyről kerül felszínre, 14 ezer éven át tartó természetes szűrést követően. Kiegyensúlyozott összetételű, kellemes ízű vizet iszik az, aki a NaturAquát választja, hiszen literenként 627 milligramm ásványi anyagot tartalmaz, többek között kálciumot, magnéziumot, hidrogén-karbonátot, szulfátot és nátriumot.

További, kevésbé köztudott előnye a NaturAquának, hogy ideális választás szoptató anyukák számára, hiszen a megfelelő, tiszta, ásványi anyagokban dús folyadék megnövelt mennyiségű bevitele rendkívül fontos számukra a tejtermeléshez is. De közvetlen és közvetett segítséget is nyújt a márka az édesanyáknak mindemellett. A NaturAqua a magyarországi koraszülött-ellátás elkötelezett támogatója.

Magyarországon az idő előtt világra jött újszülöttek száma – évente mintegy 8000 gyermek – jelentősen meghaladja az uniós átlagot. A sok-sok koraszülött baba – és persze aggódó szüleik – számára létfontosságú, hogy otthonosabb környezetben telhessenek a kórházban és azon belül inkubátorban töltött hetek, sokszor hónapok. A koraszülés ráadásul minden esetben váratlanul következik be, így ez a bizonytalansággal teli időszak különösen megterhelő a koraszülötteken kívül az érintett családok számára is. A szülők közelsége, valamint a kórházi környezet otthonosabbá tétele bizonyítottan hozzájárul a koraszülött csecsemők egészséges növekedéséhez, életfunkcióik stabil fejlődéséhez.

A NaturAqua felismerte az évi közel tízezer családot érintő probléma jelentőségét, ezért döntött úgy, hogy támogatja a magyarországi koraszülött-intenzívosztályok családbaráttá tételét, és segíti a szülőket a tájékozódásban, valamint a koraszülött babák egészséges fejlődéséhez szükséges tárgyi adományokat finanszíroz. A segítségnyújtásban együttműködő partnere a témában legnagyobb tapasztalattal rendelkező önkéntes szervezet, a Koraszülöttekért Országos Egyesület (KORE). A KORE közreműködésével ezért a Natur­Aqua anyagi támogatást nyújt országszerte a koraszülött-intenzívosztályok családbaráttá átalakítása érdekében.

Legközelebb, ha a NaturAquát választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy olyan vizet iszunk, amely nemcsak a testünknek, de a lelkünknek is jó! (x)