Vissza a nyárba az új mangóízű XIXO jegesteával

Dátum: 2015. 11. 12. 11:19

2015 őszén ismét új ízzel bővül a XIXO jegestea portfóliója, a csipkebogyó kivonatot is tartalmazó új, izgalmas ízkombináció mangó ízben készül a megszokott XIXO minőségben.

XIXO_IceTea_Mango_A XIXO márka már az indulása óta folyamatos innovációkkal jelentkezik. A nyár egyik sikere a lychee ízű zöldtea volt, amellyel egy újabb szegmensben mutatta meg valódi erejét a brand. Az év második jelentős termékbevezetése a csipkebogyó kivonatot tartalmazó mangóízű jegestea, amellyel visszaköszön a nyárhangulata az emberek életébe és a páratlan ízkombináció kiemeli a fogyasztókat a szürke, téli hétköznapokból.A csonthéjas mangó a legízletesebb egzotikus gyümölcsök közé tartozik. A csipkebogyó kivonat, mely Magyarországon az egyik legjobb C-vitaminforrás, segít a meghűléses betegségek megelőzésében, illetve immunerősítő és roboráló hatású.

A páratlan íz együttessel a nyár köszön vissza, amit a dinamikus, meleg színeket használó dizájn tovább erősít. A termékbevezetést komoly ATL marketing kampány kíséri, a XIXO Mangóízű jegestea hamarosan a boltok polcain.

Még tobb cikk hasonló témában >

További innovációs termékek