Végéhez közeledik az ECR élelmiszerhulladék-megelőzési kihívása
Az ECR Community Shrink & OSA Group bejelentette, hogy hamarosan befejeződik az élelmiszerhulladék keletkezését megelőző kihívása. A csoport kétnapos Sell More, Waste Less meetinget tart júniusban Brüsszelben, amelyen öt innovatív start-up mutatja be az élelmiszerhulladék-kezeléssel kapcsolatos fejlesztéseit Európa vezető kiskereskedő-láncainak, köztük a Tesconak és a Lidlnek is.
A kihívás során öt nagy témára fókuszáltak a szervezők: az ellátási lánc láthatóságára, a raktározási körülmények optimalizálására, a szavatossági idő meghosszabbítására, a csökkentéseke és a többletáru újrafelhasználására.
A júniusi találkozót követően számos pilot workshopra kerül majd sor, amelynek lényege, hogy a fent említett startupok technológiáit bevezessék a kiskereskedelembe. (ESM)
Kapcsolódó cikkeink
Pikok Pure saját márkás család a természetesség jegyében
A Lidl számára kiemelten fontos a vásárlói igények maximális kiszolgálása, melyet…
Tovább olvasom >Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban
Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a…
Tovább olvasom >Kihirdették az European Private Label Awards 2024 győzteseit
Az ESM: European Supermarket Magazine által meghirdetett European Private Label…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
1664 Blanc most még stílusosabban, új csomagolásban
Az 1664 Blanc egy könnyed, citrusos és frissítő búzasör, amelynek…
Tovább olvasom >Nestea 330 ml
A Nestea két legközkedveltebb, frissítő, gyümölcsös íze, a citrom és…
Tovább olvasom >HULALA és GRAN CUCINA termékcsalád – A megbízható minőség ÚJ ARCA!
Megújul a Hulala és Gran Cucina termékek csomagolása, új designt…
Tovább olvasom >