Trade magazin > Hírek és cikkek > Innovációk > Új típusú jégkrémgyártási technológiát fejlesztett ki a Danisco
Új típusú jégkrémgyártási technológiát fejlesztett ki a Danisco
A mélyfagyasztó eljárás a jégkrémet még krémesebbé, lágyabbá teszi.
Az új gyártósor
a jégkrémet a korábbi -7 C fok helyett -12-15
Celsiusra hűti és ezzel optimalizálja a levegő és
vízkristályok arányát a fagylaltban. A
Danisco brabrandi laboratóriumában felállított
gépen a cég eredetileg az alacsony zsír és
kalóriatartalmú fagylaltok gyártását
tesztelte.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További innovációs termékek
XIXO Lemonade Bodzavirág- és Citrom 250 ml, szénsavas üdítőital
A XIXO márka büszkén mutatja be legújabb innovációját a szénsavas…
Tovább olvasom >Baileys Tiramisu ír krémlikőr
Baileys Tiramisu, desszert egy pohárba töltve. Felséges Baileys ír krémlikőr…
Tovább olvasom >Mobil visszaváltó automata
A REpont rendszerhez kézi visszaváltóként csatlakozó kisboltok, valamint a HoReCa…
Tovább olvasom >