Új Pécsi Sör Prémium Lager
Az eddig csak csapolt formában elérhető prémium termék új kiszerelésként 0,5l dobozban és 0,5l palackban lesz kapható. Előbbi 24-es, utóbbi 20-as gyűjtőben.
A Pécsi Sört nyílt kádas eljárással készítik egy 1923-as receptúra alapján, 100%-ban hazai alapanyagokból. Az erjedés optimális folyamatához a főzetet megfelelő és állandó 8,5 Celsius fokos hőmérsékleten tartják. A hét napos főerjedési folyamat után a sört évszázados módszer segítségével, a gravitáció elvével az ászoktartályba fejtik. Ezzel a kíméletes eljárással a sörben már meglévő kötött széndioxid nem szabadul fel, s ez a Pécsi Sör egyedi karakterének kialakulásában fontos tényező. Az ászokolás hosszú ideig, 3-4 hétig is eltart. Ekkor alakul ki a Pécsi Sör bársonyosan telt íze, gyöngyöző széndioxidja és különleges karakterű zamata.
Bevezetés hónapja: április
Bevezetési kedvezmények és támogatások: ATL és BTL bevezető kampány, az üzletek számára POS támogatással.
Kapcsolatfelvétel: Gyártó: Pécsi Sörfőzde, Tel/fax.: 06-72-505-581
E-mail: rendeles@pecsisor.hu; WEB: www.pecsisor.hu
Kapcsolódó cikkeink
Megérkezett a málna ízű, alacsony kalóriatartalmú Dreher 24
A termék nem csak ízesítésében új, de a portfólió többi…
Tovább olvasom >Nem is onnan van az IPA, amit eddig hittünk
A CNN által közölt információk szerint a legendák, melyek szerint…
Tovább olvasom >Már lehet szavazni az Ország Sörének receptjére
Elrajtolt az az országos online szavazás, ahol a hazai sörrajongók…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
FELIX Deliciously Sliced nedves macskaeledel
2024-ben új upper prémium termékcsaláddal bővül a Felix portfóliója. A…
Tovább olvasom >XIXO Lemonade Bodzavirág- és Citrom 250 ml, szénsavas üdítőital
A XIXO márka büszkén mutatja be legújabb innovációját a szénsavas…
Tovább olvasom >Baileys Tiramisu ír krémlikőr
Baileys Tiramisu, desszert egy pohárba töltve. Felséges Baileys ír krémlikőr…
Tovább olvasom >