Új nyári élmények új ízvilággal a BURN Energy jóvoltából

Dátum: 2019. 05. 16. 11:15

A BURN Energy a nyár kezdetével új ízt dob a piacra, melynek kellemesen frissítő zöldalmás aromáját a világon legelőször a magyar fogyasztók kóstolhatják meg.

Nem meglepő hogy hozzánk érkezik először a cég újítása, hiszen „kiemelten fontos országként kezelik hazánkat az amerikai székhelyű anyacégnél” – mondta Fehér Alexandra, a cég Magyarországért is felelős regionális marketing vezetője. „A BURN márka sokat változott az elmúlt két évben. Fő célcsoportunkat a 18-25 közötti fiatalok alkotják, ezért is foglalkozunk kiemelten az elektronikus zene mellett a hip-hop és az urban style vonallal is. Kifejezetten őket szem előtt tartva hoztuk létre az új ízvariánst, a Sour Twistet, amely zöldalmás ízével tökéletes kísérő lesz a laza nyári napokon.”

A BURN az új íz érkezését egy különleges bulival jelentette be, amelyen a teljes #BURNFAMILY részt vett. A közismert influencereik mellett támogatott előadóik is megjelentek, így az este hangulatát olyan hírességek biztosították, mint Metzker Viki vagy a Hősök.

A Sour Twist már országszerte kapható a boltokban és a BURN Energy kiemelt helyein.