Színházi előadások a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban

Dátum: 2018. 01. 11. 10:38

Egyre változatosabb, pezsgőbb kulturális élet folyik az MKVM-ben az utóbbi években a, érdekessége, hogy az események legtöbbször közvetlen kapcsolatban vannak a „szakmával”. 2018-tól színházi előadásokat is szerveznek a múzeum vezetői, januárban mindjárt kettőt. Íme!

Galuska László Pál:
A nagy sörleszámolás, avagy St. Gambrinus titka
2018. január 19., péntek, 19:00
A folyékony kenyér, avagy a SÖR, több ezer éve életünk és egyben kultúránk szerves részét képezi. A receptek, a technológiák mindig is titkosak voltak, de a legfőbb titok a sör védőszentje, St. Gambrinus által, isteni sugallatra megalkotott Tökéletes Sör mibenlétét övezi. Ezt a receptúrát mindig is nagy misztérium lengte körül, és ahogy lenni szokott, időről időre sokan próbálták megkaparintani.
Ma sincs ez másként: sötét erők mindent megtennének azért, hogy kizárólag magukénak tudhassák az emberiség egyik legfontosabb italát, és már nagyon közel járnak, hogy elérjék a céljuk… A Hírös Gasztroszínház leghabzóbb előadása egy sörtörténeti stand up commedy, egy misztikus krimi és egy akció sci-fi ötvözete, rengeteg humorral és némi delíriummal fűszerezve.
Belépő: 2500 Ft

Nevada – Mulató az agybaj szélén
Zenés vígjáték egy felvonásban – a Mare Temporis előadása.
2018. január 20., szombat, 19:00
Mit tehet egy éjszakai mulató társulata, ha munkájuk veszélyben van a tulajdonos szeszélye és annak tehetségtelen fia miatt…?
Ha kíváncsiak rá, január 20-án este irány az 1930-as évek és az MKVM!
Belépő: 1.000 Ft

Regisztráció: Kiss Hajnalkánál a kiss.hajnalka.mkvm@gmail.com e-mail címen, vagy a 375-6249-es telefonszámon. Amennyiben mégsem tud részt venni a programon, regisztrációját mindenképpen mondja le a fenti elérhetőségek valamelyikén! Köszönjük.