Rólunk

hermann-zsuzsanna

2019-ben már a XIV. évfolyamába lép a Trade magazin. Az elmúlt időszakban igyekeztünk bizonyságot adni arról, hogy a Trade magazin olyan előnyöket kínál lapszámról lapszámra, amelyekkel nem rendelkezik jelenleg más az FMCG-szaklap piacon.

A szerkesztőségi és menedzseri stáb jól ismert szakemberekből áll, akikkel az elmúlt több mint 20 évben együtt szereztünk tapasztalatot ezen a piacon, bár nem feltétlenül egy lapot képviselve.

A napi fogyasztási cikkek piacáról szóló magazin üzleti döntés hozók számára készül a legkisebb gyártó, forgalmazó, kereskedő vagy gasztro partnerünktől a legnagyobb cég menedzseréig, cégvezetőjéig, és természetesen minden számukra fontos szolgáltató- vagy termelővállalkozás döntéshozójáig. Fókuszba a gyártót és a számára legfontosabb értékesítési csatornákat helyezzük: a kis- és nagykereskedőket, valamint a horeca egységeket.

Elérésükre országos, folyamatosan ellenőrzött adatbázist használunk. A Trade magazin nyomott példányszáma 2019-ben lapszámonként 20 000. (Terjesztett példányszáma 19 619 auditáltan, 2018. I. fv. MATESZ audit).

Szakmai elismerést jelent számunkra, hogy a Trade magazin 2018-ban elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, illetve átvehettük a Tudományos Újságírók különdíját. Ugyanettől az évtől kezdve használhatjuk a Magyar Termék tanusító védjegyet is. Továbbá, a nemzetközi Sirha Budapest szakkiállítás stratégiai partnere és hivatalos lapja lett.

A www.trademagazin.hu címen naponta friss hírekkel várjuk az érdeklődőket – a magazinhoz hasonlóan – magyar és angol nyelven.

Hírlevelünket Magyarországon és világszerte 5000 partnerünk, olvasónk e-mail címére küldjük el minden munkanap.

Honlapunk látogatottsága napi 2000-2500 fő, ahol megtalálható szaklapunk digitális kiadása is.

Híreinket és rendezvényeinket weboldalunk és hírlevelünk mellett nyomon követheti a Trade magazin Facebook és Instagram oldalán is. Eseményeinken készült szakmai videóinkat és összefoglalóinkat saját YouTube csatornánkon is megtekintheti.

Kétévente a kölni Anuga kiállításra jelenünk meg már sokadszorra Trade magazin Global angol nyelvű mellékletünkkel, amely az adott év októberi lapszámának része. A mellékleten keresztül a hazai piacról, termékekről, kereskedelemről és fogyasztásról tájékoztatjuk a külföldi érdeklődőket. Munkánkat sokban segíti, de még inkább elismeri, hogy tagja lehettünk a World Retail Publishers nemzetközi szakmai csapatának (korábbi nevén SIAL d’Or).

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Trade magazin 2018-ban már harmadszor kapta meg a Business Superbrands díjat és Magyar Brands elismerésben is részesültünk.

A Business Days négynapos konferenciánk az FMCG szakma legnagyobb eseménye. Közel 700 résztvevővel, 100 előadóval, évi egy alkalommal képet ad a jelenlévőknek az élelmiszer-gazdaság helyzetéről, a kereskedelem aktuális terveiről, a márkák legújabb innovációs törekvéseiről, valamint a kommunikációs megoldások trendjeiről.

A cégvezetőknek rendezett Business Dinner üzleti vacsoránkra a szakma számára fontos személyeket hívunk meg beszélgetőpartnernek.

Rendezvényeink többségét a Lánchíd Klubbal együttműködésben indítottuk, és szervezzük ma is. Aktívan részt vállalunk a Lánchíd Klub által alapított Lánchíd Alapítvány munkájában a hátrányos helyzetű középiskolások megsegítéséért.

A trade marketing munka elismeréseként hoztuk létre „Az év legsikeresebb promóciója” versenyt. Az eredményhirdetéshez szakmai nap és díjátadó kapcsolódik.

Együttműködő partnerei vagyunk a Trade Marketing Klubnak, amelynek keretében évente egy konferenciát és több klubülést szervezünk olyan kollégák számára, akik fontosnak tartják, hogy értékesítési vagy marketingmunkájukban a trade marketing szakmai alapokon is helyet kapjon. 2009-ben hirdettük meg először „Az év trade marketingese” versenyt és díjat, amelyet azóta is minden évben kihirdetünk.

Idén már ötödik alkalommal hirdetjük meg hivatalosan a SuperStore versenyt, amely célja, hogy évente egy alkalommal díjazzuk a legharmonikusabb koncepcióval kialakított értékesítési pontokat, amelyek célközönségük igényeit leginkább kielégítik, és mind kialakításukban, megjelenésükben, mind képviselt értékeikben harmonizálnak. A versenyhez kapcsolódóan rendeztük meg a Trade magazin Facebook oldalán a SuperStore közönségszavazásunkat, melyre több mint 10 000 szavazat érkezik az oldal követőitől. A díjátadásra minden évben a szakma legnagyobb eseményén, a Business Days konferencia gálavacsoráján kerül sor, ahol a legsikeresebb SuperStore átveheti a Store of the Year díjat is.

Alapító tagja vagyunk a POPAI Magyarország Egyesületnek, ahol a tagok közös célja a vásárláshelyi marketingkommunikáció, az eladáshelyi tevékenységek hatékonyságának megértése, növelése (www.popai.hu).

A Trade magazin sikeréhez a jövőben is szükségünk van az Ön együttműködésére, visszajelzéseire és partnerségére. Kérem, használja lapunkat, vegye igénybe szolgáltatásainkat, és adjon lehetőséget, hogy bizonyíthassunk az Ön számára is!

 

alairas
Hermann Zsuzsanna
ügyvezető-főszerkesztő
Trade magazin – a szaklap

Díjak, elismerések: