Receptek mozgásban
A mindannyiunk örömére még a paradox magyarországi körülmények között is fejlődni képes „foodtruck-ipar” sikerének velejárója, hogy sok bőrt próbálnak lehúzni róla.
A food truckokat jó üzleti érzékkel maga köré gyűjtő Food Truck Show Hungary nemrégiben receptkönyvet jelentetett meg a legismertebb hazai „büfékocsik” több mint 50 receptjével, a Bookline gondozásában. A modern ételkészítési koncepciók és a 80–90-es években népszerű best of-típusú receptgyűjtemények stílusának ötvözése akár érdekes is lehet, hiszen – a kiadó ígérete szerint – a könyv klasszikus és rendhagyó ötleteket is tartalmaz, és a fogások leírása mellett megismerhetjük a műfaj történetét, annak legismertebb hazai meghonosítóit, és mindazt az életérzést, amit a food truckokon dolgozók átélnek munkájuk során. //
Kapcsolódó cikkeink
McDonald’s „food truck”
Kényszer szülte, ám annál jobb ötlet: a világ egyik legszebb…
Tovább olvasom >Food Truck Show: 10 év, 6 millió vendég
10 éves lett és nélkülözhetetlen részévé vált a hazai gasztronómiának,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Sör felsőfokon
A BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar magyar sörkultúráról szóló…
Tovább olvasom >Hóna alatt konyhapultjával… – A nap videója
Íme egy profi eszköz főzni tudók kempingezéséhez: a ComplEAT a…
Tovább olvasom >Tányérok manga stílusban – A nap képe
Manga – kissé talán leegyszerűsítve – a japán képregények neve;…
Tovább olvasom >