Receptek mozgásban

Szerző: Trademagazin Dátum: 2018. 01. 02. 10:57

A mindannyiunk örömére még a paradox magyarországi körülmények között is fejlődni képes „foodtruck-ipar” sikerének velejárója, hogy sok bőrt próbálnak lehúzni róla.

A food truckokat jó üzleti érzékkel maga köré gyűjtő Food Truck Show Hungary nemrégiben receptkönyvet jelentetett meg a legismertebb hazai „büfékocsik” több mint 50 receptjével, a Bookline gondozásában. A modern ételkészítési koncepciók és a 80–90-es években népszerű best of-típusú receptgyűjtemények stílusának ötvözése akár érdekes is lehet, hiszen – a kiadó ígérete szerint – a könyv klasszikus és rendhagyó ötleteket is tartalmaz, és a fogások leírása mellett megismerhetjük a műfaj történetét, annak legismertebb hazai meghonosítóit, és mindazt az életérzést, amit a food truckokon dolgozók átélnek munkájuk során. //

Kapcsolódó cikkeink