NYÍLT NAP A TRADE MARKETING KLUBBAN – TM ÉS ONLINE, grillpartival! 2018. június 7.

NYÍLT NAP A TRADE MARKETING KLUBBAN – TM ÉS ONLINE, grillpartival! 2018. június 7.

Kedves Kollégák!

A Trade Marketing Klub, kivételes alkalommal nyílt klubülést tartott 2018. június 7-én egy nagyon kellemes helyszínen, a Villa Rosa kertjében és termében (1029 Bp., Ördögárok u. 174.)

Az in-store marketing már elválaszthatatlan az online és közösségi média kommunikációtól.

Mi megmutattuk, hogy ezek hogyan erősíthetik egymást, mit tud tenni a trade marketinges és marketinges szakember, hogy az üzenete a leghatékonyabban jusson el a célcsoportokhoz.

Olyan előadókat hívtunk meg, akik az online és a marketing szakma tapasztalt képviselői. Tőlük megtudhatjuk, hogy mikor, milyen kampányok működnek jól egyszerre online és offline, milyen trükkökre, apróságokra kell odafigyelni a tervezésnél és kivitelezésnél, hogyan válasszunk ügynökségeket, hogy a maximumot hozhassuk ki a büdzséből és még sok minden mást…

Szakértő vendégeink:

Lévai Richárd közösségi média szakértő, RG Studio Richárdot többször hallhattátok nyilatkozni, olvashattátok a médiában, mert facebook szakértőként nagyon gyakran az ő tapasztalatára, véleményére kíváncsiak az újságírók, riporterek.
Kuritár Csaba CEO és Creative Director, Tricky CommunicationsCsaba és csapata digitális szemlélettel készít kreatív reklámokat és full-service megoldásokat, többek közt az Év Promóciója 2017 élelmiszerkategória győztes aktivitása kitalálásában és megvalósításában is jelentős szerepük volt.
Valamint további neves előadók.

Az előadást és kerekasztal-beszélgetést kerti grillparti és tortázás követte, ahol lehetőség volt új szakmai ismeretségek megkötésére, kötetlen beszélgetésre.
A grillparti idei támogatói: Kékkúti-Szentkirályi, PICK Szeged, Sole-Mizo, Univer és a Zewa/Essity.

Tudj meg többet a Trade Marketing Klub programjairól itt!

További információért Kiss Laurához fordulhatsz a laura@instoreteam.hu címen.

Üdvözlettel:

Csiby Ágnes, Havasiné Kátai Ildikó, Hermann Zsuzsanna,
a Trade Marketing Klub szervezői