TMK klubülés: Piackutatóktól első kézből
2017. április 27.

TMK klubülés: Piackutatóktól első kézből <br> 2017. április 27.

Kedves Kolléga!

A trade marketingesek, értékesítési vezetők körében mindig nagyon népszerű az áprilisi Trade Marketing Klub, amikor több különböző piackutató szemszögéből láthatjuk, hogy mi történt a kereskedelemben az előző évben.

A Nielsen és a GfK piackutató vezetői beszámolnak arról, hogy milyen tendenciák jellemezték 2016-ban a hazai FMCG piacot, a kereskedőket, a kategóriákat, a márkákat, a fogyasztói elvárásokat.

Megismerhetjük a legfrissebb adatokat és rákérdezhetünk a piackutatók becsléseire, várakozásaira is az előttünk álló változásokkal kapcsolatban.

Ilyenkor olyan információk, adatok is elhangzanak, amelyek a széles kör számára nem publikusak.

Ajánljuk az áprilisi klubülést, az FMCG piaci körképet azoknak a trade marketingeseknek, értékesítőknek, marketingeseknek, akik szeretnének a leggyorsabban értesülni a legfrissebb tendenciákról – akkor, ha nem jutnak hozzá rendszeresen piackutatási adatokhoz és akkor is, ha vásárolnak elemzéseket, hiszen a Trade Marketing Klubon egyidőben kaphatnak információt a fogyasztási trendekről, regionális eltérésekről, valamint a csatorna-specifikus döntéshozatalról és hatékonyságról.

Előadóink:
Kozák Ákos, ügyvezető igazgató, GfK
Szűcs-Villányi Ágnes, értékesítési vezető, Nielsen
Kui János, senior product consultant, GfK
Homonnai Balázs, kereskedelmi kutatásokért felelős vezető, Nielsen

Helyszín: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. VI. emeleti tárgyaló (A Krisztina körúttal párhuzamos Gellérthegy utcában könnyű parkolni).

A klubülés időpontja: 2017. április 27., 15-18 óra

A klubülés előtt még érdemes klubtagsági kártyát váltani, amely számos kedvezményre jogosít! A klubtagság ismét naptári évre szól.

Kérjük, hogy a már klubtagsággal rendelkezők is feltétlenül küldjenek jelentkezési lapot, mert csak így tudjuk a részvételüket biztosítani.

A jelentkezési határidő: 2017. április 24.

Szeretettel várunk a Klubban!

A Trade Marketing Klub alapítói:
Csiby Ágnes, Havasiné Kátai Ildikó, Hermann Zsuzsanna

Letölthető jelentkezési lap

TMK 2017. június 1., csütörtök 15.00-18.00 jelentkezési lap

Név*

Beosztás

Cégnév*

Levelezési cím*

Számlázási cím*

Adószám*

Telefon

Mobil

Fax

E-mail*

Igen, klubtag kívánok lenni a Trade Marketing Klubban. A 39 000 Ft+áfáról, a 2017. évi tagsági díjról szóló számlát, kérem, küldjék el címemre.

Igen, részt kívánok venni a 2017. június 1-i ülésen, az egy alkalomra szóló, 15 000 Ft+áfáról kiállított számlát, kérem, küldjék el részemre.

Igen, részt kívánok venni a 2017. június 1-i ülésen. Klubtag vagyok, díjfizetési kötelezettségem nincs.

Hozzájárulok, hogy a Trade magazin tájékoztatóihoz, felhívásaihoz, hírleveleihez a fentiekben megadott e-mail címemet felhasználják.
IgenNem