MÉRŐ LÁSZLÓ A TRADE MARKETING KLUBBAN! – Június 6. 15 órai kezdettel

MÉRŐ LÁSZLÓ A TRADE MARKETING KLUBBAN! – Június 6. 15 órai kezdettel

Ha hallottad már Mérő László pszichológus-matematikust előadni, akkor tudod, hogy milyen izgalmasak, tanulságosak és szórakoztatóak az előadásai.
Ha még nem, akkor most lehetőséged van, hogy meghallgasd Mérő Lászlót a Trade Marketing Klub júniusi klubülésén és felejthetetlen élményt szerezz!

Mérő László a marketing pszichológiájáról fog nekünk mesélni.

Az előadásaiban mindig van valami meghökkentő, ami további gondolkodásra késztet bennünket. Mindig hallunk valami olyasmit a pszichológia és más tudományok kapcsolatáról, amit nem is gondoltunk volna, amitől utána másképp látunk dolgokat.

A Trade Marketing Klub látogatói 2019.  június 6-án 15-18 óráig, a tavaly megkedvelt, nagyon kellemes Villa Rosa kertjében és termében (1029 Bp., Ördögárok u. 174.). találkozhatnak Mérő Lászlóval

Az előadást kerti grillparti és tortázás követi, ahol lehetőség van a résztvevők között új szakmai ismeretségek megkötésére, kötetlen beszélgetésre is.
A nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes a helyedet minél hamarabb lekötni!

A jelentkezéseket időrendi sorrendben tudjuk elfogadni.

A Trade Marketing Klubtagsággal rendelkezők természetesen előnyt élveznek, számukra a hely – szintén előzetes regisztráció mellett – garantált.

Klubtagjainkat is kérjük, hogy a pontos létszám miatt küldjék el ingyenes regisztrációjukat, mert csak így tudjuk a részvételt számukra biztosítani.

Tudj meg többet a Trade Marketing Klub éves programjairól itt!
 
További információért Kiss Laurához fordulhatsz a laura@instoreteam.hu címen.

Üdvözlettel:

Csiby Ágnes, Havasiné Kátai Ildikó, Hermann Zsuzsanna,
a Trade Marketing Klub szervezői

ONLINE REGISZTRÁCIÓ

TMK 2019. június 6., csütörtök 15.00-17.00 jelentkezési lap

Név*

Beosztás

Cégnév*

Levelezési cím*

Számlázási cím*

Adószám*

Telefon

Mobil

E-mail*

Igen, részt kívánok venni a 2019. június 6-i ülésen, az egy alkalomra szóló, 15 000 Ft+áfáról kiállított számlát, kérem, küldjék el részemre.

Igen, részt kívánok venni a 2019. június 6-i ülésen. Klubtag vagyok, díjfizetési kötelezettségem nincs.

Igen, részt kívánok venni a 2019. június 6-i ülésen. VIP vendég vagyok, díjfizetési kötelezettségem nincs.

Igen, klubtag kívánok lenni a Trade Marketing Klubban. A 39 000 Ft+áfáról, a 2019. évi tagsági díjról szóló számlát, kérem, küldjék el címemre.

Hozzájárulok, hogy a Trade magazin tájékoztatóihoz, felhívásaihoz, hírleveleihez a fentiekben megadott e-mail címemet felhasználják a rendezvénysorozattal kapcsolatban.
IgenNem