Future Store Innovations
Sirha Budapest 2018. február 7-9.

Future Store Innovations <br> Sirha Budapest  2018. február 7-9.

Future Store Innovations

A Trade magazin exkluzív, innovációs standja, a Future Store, ez alkalommal még bővebb bemutatókra ad lehetőséget, mint bármikor korábban a SIRHA Budapest szakkiállításon.

A közel 550 m² területet felölelő standon ismét olyan újdonságokat, érdekességeket mutatnak be a megjelenő partnerek, amelyeket itthon még kevesek, vagy egyáltalán senki sem láthatott ez idáig.

Termékek tekintetében jönnek az újdonságok a legnagyobb márkáktól és a leginnovatívabb gyártóktól, szolgáltatásban pedig idén is szinte minden a digitalizációról fog szólni.

A Wanzl bemutatja többek között a Wanzl Connect megoldást. Lényege, hogy a bevásárlás útja teljesen nyomon követhető: azonosításunk már a bevásárlókocsi elvételénél megkezdődik, a bolti útvonalunkat gyorsan és egyszerűen bejárhatjuk, és távozás előtt mobilon keresztül fizetünk.

A Bizerba ez alkalommal sok más mellett bemutatja termékazonosító SuperSmart berendezését is, amellyel már nem kell kipakolnunk a bevásárlókocsiból, elég csak áttolnunk az erre rendelt kapun, és már fizethetünk is.

De természetesen jelen lesznek a Laurel legújabb kasszafejlesztései ,a Szintézis legújabb Pricer elektronikus címkéi… És megannyi digitális megoldás és legújabb innováció.

Érdemes megnézni a előző kiállításról készült videóbeszámolónkat, ami rövid betekintést nyújt a stand életébe:

Ingyenes e-ticket igénylés a SIRHA 2018 kiállítás látogatásához az alábbi linken korlátlan számban igényelhető február 5-ig:

Future Store Innovations stand látogatásához, időpontra kell regisztrálni az alábbi linkeken (kiállításra igényelt e-tickett nem jogosít belépésre a Trade magazin Future Store standjára):

Jelentkezés  Future Store szakmai túravezetésre (60-70 perc)

Jelentkezés  Future Store szakmai túravezetésre kizárólag METRO ügyfelek részére (90-100 perc)

Jelentkezés Wanzl Connect Business bemutatóra (30-40perc)

Támogatók: